vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

AK Parti Çan İlçe Başkanı Avukat Ömer Şahin oldu

Siyaset 30.01.2020 - 01:32, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 7205+ kez okundu.
 

AK Parti Çan İlçe Başkanı Avukat Ömer Şahin oldu

Ak Parti'de başlayan değişim süreci kongre rüzgarı ile devam ediyor.

Ak Parti Çanakkale'de kurucularla yeni süreci şekillendiriyor.    Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının Çanakkale merkezli yürüttüğü çalışmalarda soma gelindi. Ak Parti Çan İlçe Başkanlığı'na Avukat Ömer Şahin atanırken, Lapseki İlçe Başkanlığına Namık Ergin atandı.   Avukat Ömer Şahin kimdir?    Ak Parti Çanakkale İl Genel Meclis Üyesi olan 1974 doğumlu Ömer Şahin, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Ak Parti Çan İlçe Kurucu Üyeliği ve çeşitli dönemlerde İlçe Yönetim Kurulu üyelikleri bulunan Ömer Şahin, İl Genel Meclis Üyesi olarak Çan ilçesi başta olmak üzere köylere kazandırdığı hizmetlerle tanınıyor. Çanakkale genelinde geniş bir teşkilat ve toplum kitlesi olan Ömer Şahin aynı zamanda Ak Parti Genel Sekreteri Avukat Fatih Şahin'in de ağabeyi.    Şahin'in atanması sevinçle karşılandı   İl Genel Meclis Üyelikleri ve serbest avukatlığı döneminde köylüler ile ilçe halkının önemli sorunlarını çözen, Muhtarların taleplerinin yanıtsız kalmamasını sağlayan Ömer Şahin'in Ak Parti Çan İlçe Başkanı olması ilçede sevinçle karşılandı. Sosyal medyada tebriklerin ötesinde desteklerinde paylaşıldığı gözlemlenirken, Ömer Şahin'in seçilmesi ile Ak Parti’nin Çan ilçesinde yeniden taban siyasetine dönmesi bekleniyor.
Ak Parti'de başlayan değişim süreci kongre rüzgarı ile devam ediyor.

Ak Parti Çanakkale'de kurucularla yeni süreci şekillendiriyor. 

 

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının Çanakkale merkezli yürüttüğü çalışmalarda soma gelindi. Ak Parti Çan İlçe Başkanlığı'na Avukat Ömer Şahin atanırken, Lapseki İlçe Başkanlığına Namık Ergin atandı.

 

Avukat Ömer Şahin kimdir? 

 

Ak Parti Çanakkale İl Genel Meclis Üyesi olan 1974 doğumlu Ömer Şahin, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Ak Parti Çan İlçe Kurucu Üyeliği ve çeşitli dönemlerde İlçe Yönetim Kurulu üyelikleri bulunan Ömer Şahin, İl Genel Meclis Üyesi olarak Çan ilçesi başta olmak üzere köylere kazandırdığı hizmetlerle tanınıyor. Çanakkale genelinde geniş bir teşkilat ve toplum kitlesi olan Ömer Şahin aynı zamanda Ak Parti Genel Sekreteri Avukat Fatih Şahin'in de ağabeyi. 

 

Şahin'in atanması sevinçle karşılandı

 

İl Genel Meclis Üyelikleri ve serbest avukatlığı döneminde köylüler ile ilçe halkının önemli sorunlarını çözen, Muhtarların taleplerinin yanıtsız kalmamasını sağlayan Ömer Şahin'in Ak Parti Çan İlçe Başkanı olması ilçede sevinçle karşılandı.

Sosyal medyada tebriklerin ötesinde desteklerinde paylaşıldığı gözlemlenirken, Ömer Şahin'in seçilmesi ile Ak Parti’nin Çan ilçesinde yeniden taban siyasetine dönmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar