vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDAN BURSASPOR’A TAM DESTEK

Siyaset 19.06.2020 - 09:06, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 3660+ kez okundu.
 

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDAN BURSASPOR’A TAM DESTEK

AK Parti Bursa İl Başkanlığı 1000 (bin) kişilik Teşkilatı Covit-19 tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanacak maçlarda Bursaspor’a destek olmak için kartonetleriyle Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu yerini alacak.

Covit-19 tedbirleri kapsamında maçlarını seyircisiz oynayacak olan Bursaspor’a, AK Parti Bursa İl Başkanlığı’ndan anlamlı destek geldi. AK Parti Bursa İl Başkanlığı, 1000 kişilik teşkilat mensubunun kartonetleriyle  Bursaspor maçlarını şampiyon takımı desteklemek için stadyumda olacak. AK Parti Bursa Milletvekilleri, AK Partili Belediye Başkanları, AK Parti İl ve İlçe Yöneticileri, AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kollarında oluşan 1000 kişilik teşkilat mensupları kartonetleriyle Bursaspor maçlarında Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nu dolduracak. Her Koşulda Tam Destek Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen ve 3 aylık aranın ardından süper ligde oynanan maçlarla başlayan futbol ligleri, tedbir amaçlı olarak seyircisiz oynanıyor. Bursaspor’un motivasyonunu yükseltecek çok anlamlı bir desteğe imza atan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, “Her koşulda tam destek” dedi. İl Başkanı Ayhan Salman, “Geçtiğimiz hafta, Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Mestan’ın daveti üzerine, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve İl Yöneticilerimizle Bursasporlu Futbolcularımızı ziyaret ettik. Kendilerinin karton taraftar hediyesi bizleri mutlu etti. Bursaspor’umuzun maçlarını stadyumdan destek vermek çok kıymetli ancak Covid-19 tedbirleri gereği kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için maçların seyircisiz oynanması gerekiyor. Bizler de şehrimizin şampiyon takımına sahada yalnız bırakmamak için stadyumdaki yerimizi bu kez kartonetlerle alacağız” dedi.  AK Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursaspor’a desteğini Haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısına Bursaspor Logolu maskeleriyle katılarak da gösteriyor.
AK Parti Bursa İl Başkanlığı 1000 (bin) kişilik Teşkilatı Covit-19 tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanacak maçlarda Bursaspor’a destek olmak için kartonetleriyle Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu yerini alacak.

Covit-19 tedbirleri kapsamında maçlarını seyircisiz oynayacak olan Bursaspor’a, AK Parti Bursa İl Başkanlığı’ndan anlamlı destek geldi. AK Parti Bursa İl Başkanlığı, 1000 kişilik teşkilat mensubunun kartonetleriyle  Bursaspor maçlarını şampiyon takımı desteklemek için stadyumda olacak. AK Parti Bursa Milletvekilleri, AK Partili Belediye Başkanları, AK Parti İl ve İlçe Yöneticileri, AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kollarında oluşan 1000 kişilik teşkilat mensupları kartonetleriyle Bursaspor maçlarında Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nu dolduracak.

Her Koşulda Tam Destek

Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen ve 3 aylık aranın ardından süper ligde oynanan maçlarla başlayan futbol ligleri, tedbir amaçlı olarak seyircisiz oynanıyor. Bursaspor’un motivasyonunu yükseltecek çok anlamlı bir desteğe imza atan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, “Her koşulda tam destek” dedi. İl Başkanı Ayhan Salman, “Geçtiğimiz hafta, Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Mestan’ın daveti üzerine, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve İl Yöneticilerimizle Bursasporlu Futbolcularımızı ziyaret ettik. Kendilerinin karton taraftar hediyesi bizleri mutlu etti. Bursaspor’umuzun maçlarını stadyumdan destek vermek çok kıymetli ancak Covid-19 tedbirleri gereği kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için maçların seyircisiz oynanması gerekiyor. Bizler de şehrimizin şampiyon takımına sahada yalnız bırakmamak için stadyumdaki yerimizi bu kez kartonetlerle alacağız” dedi.  AK Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursaspor’a desteğini Haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısına Bursaspor Logolu maskeleriyle katılarak da gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar