vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

ARTROPLASTİ AMELİYATLARINDAKİ SON GELİŞMELER PAYLAŞILDI...

Sağlık 26.11.2019 - 10:21, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 2367+ kez okundu.
 

ARTROPLASTİ AMELİYATLARINDAKİ SON GELİŞMELER PAYLAŞILDI...

Kalça - Diz Artroplastisi alanında son gelişmelerin paylaşıldığı ve bu yıl Özel Medicabil Hastanesi ev sahipliğinde düzenlenen 13'üncü İleri Artroplasti Kursu, son gün yapılan oturumların ardından son buldu.

Kalça, Diz Artroplasti Derneği tarafından düzenlenen 13. İleri Artroplasti Kursu'nun ikinci gününde, Prof. Dr. İlker Çetin ve Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen 'Revizyon Total Kalça Protezi' ve 'Revizyon Total Kalça Protezi - 2' oturumlarına moderatörlük yaptılar. Oturumlarda, 6 sunum gerçekleştirildi. Son günde oturumların yanı sıra, 'Revizyon Total Kalça Protezi' ameliyatından canlı yayın yapıldı ve yine 'Revizyon Total Kalça Protezi' konusundaki hasta olguları, Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen'in moderatörlüğünde yapılan Olgu Tartışmaları toplantısında konuşuldu.   " Güçlü kadro bir arada"   Kursun kapanışında konuşan 13. İleri Artroplasti Kursu Başkanı Prof. Dr. Semih Aydoğdu, "2 gün boyunca oldukça yoğun bir program gerçekleştirdik. Kursumuza olan yoğun ilgi bizler için mutlu edici oldu. Toplantının teorik içeriği bizler açısından oldukça doyurucuydu. Şu anda çok güçlü bir kadro bir aradaydı. Bu kursun gerçekleşmesinde büyük emeği geçen Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen'e ve Özel Medicabil Hastanesi’ne ev sahipliği için teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerden alacağımız geri bildirimlerle kursumuzu daha iyi bir hale getirmek için çalışacağız" dedi.   Toplantının kapanışında bir teşekkür konuşması yapan Kalça, Diz Artroplasti Derneği Başkanı Prof. Dr. Bülent Atilla da, "Kursun düzenlenmesi için büyük bir emek verildi ve bu emeğin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Katılımdan, kursun ilerleyişinden oldukça mutluyuz. Sizlerden alacağımız destekle, Kalça, Diz Artroplasti Derneği ve TOTBİD işbirliğiyle, gelecek dönemde başarılı işlere imza atmaya devam edeceğiz" diye konuştu.  
Kalça - Diz Artroplastisi alanında son gelişmelerin paylaşıldığı ve bu yıl Özel Medicabil Hastanesi ev sahipliğinde düzenlenen 13'üncü İleri Artroplasti Kursu, son gün yapılan oturumların ardından son buldu.

Kalça, Diz Artroplasti Derneği tarafından düzenlenen 13. İleri Artroplasti Kursu'nun ikinci gününde, Prof. Dr. İlker Çetin ve Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen 'Revizyon Total Kalça Protezi' ve 'Revizyon Total Kalça Protezi - 2' oturumlarına moderatörlük yaptılar. Oturumlarda, 6 sunum gerçekleştirildi.

Son günde oturumların yanı sıra, 'Revizyon Total Kalça Protezi' ameliyatından canlı yayın yapıldı ve yine 'Revizyon Total Kalça Protezi' konusundaki hasta olguları, Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen'in moderatörlüğünde yapılan Olgu Tartışmaları toplantısında konuşuldu.

 

" Güçlü kadro bir arada"

 

Kursun kapanışında konuşan 13. İleri Artroplasti Kursu Başkanı Prof. Dr. Semih Aydoğdu, "2 gün boyunca oldukça yoğun bir program gerçekleştirdik. Kursumuza olan yoğun ilgi bizler için mutlu edici oldu. Toplantının teorik içeriği bizler açısından oldukça doyurucuydu. Şu anda çok güçlü bir kadro bir aradaydı. Bu kursun gerçekleşmesinde büyük emeği geçen Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen'e ve Özel Medicabil Hastanesi’ne ev sahipliği için teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerden alacağımız geri bildirimlerle kursumuzu daha iyi bir hale getirmek için çalışacağız" dedi.

 

Toplantının kapanışında bir teşekkür konuşması yapan Kalça, Diz Artroplasti Derneği Başkanı Prof. Dr. Bülent Atilla da, "Kursun düzenlenmesi için büyük bir emek verildi ve bu emeğin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Katılımdan, kursun ilerleyişinden oldukça mutluyuz. Sizlerden alacağımız destekle, Kalça, Diz Artroplasti Derneği ve TOTBİD işbirliğiyle, gelecek dönemde başarılı işlere imza atmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar