vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

Başkan Tanır'dan Yıldırım Belediyesi'ne anlamlı ziyaret

Siyaset 05.11.2020 - 06:36, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 5571+ kez okundu.
 

Başkan Tanır'dan Yıldırım Belediyesi'ne anlamlı ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’ı ağırladı.

Yıldırım Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, komşu olan iki ilçenin ortak sorunlarını ve ortak gündemini değerlendirdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Önder Başkanımızı ve çalışma arkadaşlarını belediyemizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk. Biz Bursa’yı bir bütün olarak ele alıyoruz. Bursa’nın geleceğini de hep birlikte inşa edeceğiz. Hepimiz Bursa’ya hayırlı hizmetler yapmak adına yola çıktık. Bu vesileyle de Bursa’mızın merkezinin doğusunda kalan üç ilçeden biri olan Kestel Belediye Başkanımızla ortak gündemimizi ve ortak sorunlarımızı ele aldık. Verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Birbirine sınırı olan belediyeler olarak karşılıklı destek içerisinde olmaya devam ediyoruz. Hem tecrübe paylaşımı hem de imkânlarımızın paylaşımını verimli bir şekilde gerçekleştirerek ilçelerimize ve dolayısıyla Bursa’mıza katkı sağlamayı sürdüreceğiz” diye konuştu.   ‘ÖNEMLİ KONULARI ELE ALDIK’   Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ise, “Özellikle deprem ve kentsel dönüşümle alakalı güncel konuları ve yapılabilecek çalışmaları istişare ettik. Ortak çalışma yürütülebilir şekliyle bir kanaat oluşturduk. Öte yandan doğu ilçeleri olarak yapılması gereken projelerin Yıldırım, Kestel ve Gürsu’ya ya da biraz daha farklı hinterlanda hitap etmesi adına neler yapılabilir bunları konuştuk. Verimli bir toplantı oldu. Misafirperverliğinden dolayı Oktay Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Görüşmenin sonunda Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Başkan Tanır karşılıklı hediye takdiminde bulundular.  
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’ı ağırladı.

Yıldırım Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, komşu olan iki ilçenin ortak sorunlarını ve ortak gündemini değerlendirdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Önder Başkanımızı ve çalışma arkadaşlarını belediyemizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk. Biz Bursa’yı bir bütün olarak ele alıyoruz. Bursa’nın geleceğini de hep birlikte inşa edeceğiz. Hepimiz Bursa’ya hayırlı hizmetler yapmak adına yola çıktık. Bu vesileyle de Bursa’mızın merkezinin doğusunda kalan üç ilçeden biri olan Kestel Belediye Başkanımızla ortak gündemimizi ve ortak sorunlarımızı ele aldık. Verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Birbirine sınırı olan belediyeler olarak karşılıklı destek içerisinde olmaya devam ediyoruz. Hem tecrübe paylaşımı hem de imkânlarımızın paylaşımını verimli bir şekilde gerçekleştirerek ilçelerimize ve dolayısıyla Bursa’mıza katkı sağlamayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

‘ÖNEMLİ KONULARI ELE ALDIK’

 

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ise, “Özellikle deprem ve kentsel dönüşümle alakalı güncel konuları ve yapılabilecek çalışmaları istişare ettik. Ortak çalışma yürütülebilir şekliyle bir kanaat oluşturduk. Öte yandan doğu ilçeleri olarak yapılması gereken projelerin Yıldırım, Kestel ve Gürsu’ya ya da biraz daha farklı hinterlanda hitap etmesi adına neler yapılabilir bunları konuştuk. Verimli bir toplantı oldu. Misafirperverliğinden dolayı Oktay Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Görüşmenin sonunda Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Başkan Tanır karşılıklı hediye takdiminde bulundular.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar