vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

BEBECİLER, ÖĞRENCİLERİN YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ…

Eğitim 01.11.2019 - 21:47, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 1731+ kez okundu.
 

BEBECİLER, ÖĞRENCİLERİN YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ…

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD), eğitime verdiği destekleri ara vermeden sürdürüyor. Yıldırım Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde BEKSİAD tarafından yaptırılan kütüphanenin açılışı, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu geçtiğimiz yıl tamamlanan Yıldırım Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin kütüphane ihtiyacı, Vişne Ticaret Bölgesi sanayicileri tarafından giderildi. BEKSİAD üyesi işadamlarının destekleriyle yapımı tamamlanan kütüphanenin açılışı; Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti İl Başkan Vekili Mustafa Sayılgan, BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız ve Okul Müdürü Muhammet Altuntaş ile çok sayıda öğrencinin katılımıyla yapıldı. BEKSİAD gençlerin ve eğitimin yanında Açılışta konuşan Yıldırım Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Muhammet Altuntaş, “Öğrencilerimizin hem bilgilerini taze tutacakları, hem tarihimiz ve kültürümüz hakkında değerli bilgiler öğreneceği, hem de rahat bir şekilde ders çalışabilecekleri bu güzel kütüphaneyi bizlere kazandıran ve bu hayırlı işe vesile olan BEKSİAD Yönetimine ve bölge sanayicilerimize teşekkür ediyorum” dedi. “Her zaman gençlerimizin yanındayız” Kütüphane projesine geçen yıl başlandığını belirten BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız da, “Gençlerimizin ülkemizin geleceği olduğunun bilincinde olarak, her zaman eğitime destek vermeye gayret ediyoruz. Kütüphanenin yapımı için de her imkânı zorladık ve bu güzel, modern kütüphaneyi okulumuza kazandırdık. Bunun için çok mutluyuz. Gelecek dönemde de bu bilinçle hareket ederek, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yanında olmaya, onların hayatlarına bir nebze de olsun dokunmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Vişne Ticaret Bölgesi’nin ve BEKSİAD’ın hem Bursa hem de Yıldırım ilçesi için önemli bir değer olduğunu ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da, kütüphanenin yapımında emeği geçen tüm işadamlarına teşekkürlerini sundu.  
Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD), eğitime verdiği destekleri ara vermeden sürdürüyor. Yıldırım Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde BEKSİAD tarafından yaptırılan kütüphanenin açılışı, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu geçtiğimiz yıl tamamlanan Yıldırım Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin kütüphane ihtiyacı, Vişne Ticaret Bölgesi sanayicileri tarafından giderildi. BEKSİAD üyesi işadamlarının destekleriyle yapımı tamamlanan kütüphanenin açılışı; Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti İl Başkan Vekili Mustafa Sayılgan, BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız ve Okul Müdürü Muhammet Altuntaş ile çok sayıda öğrencinin katılımıyla yapıldı.

BEKSİAD gençlerin ve eğitimin yanında

Açılışta konuşan Yıldırım Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Muhammet Altuntaş, “Öğrencilerimizin hem bilgilerini taze tutacakları, hem tarihimiz ve kültürümüz hakkında değerli bilgiler öğreneceği, hem de rahat bir şekilde ders çalışabilecekleri bu güzel kütüphaneyi bizlere kazandıran ve bu hayırlı işe vesile olan BEKSİAD Yönetimine ve bölge sanayicilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“Her zaman gençlerimizin yanındayız”

Kütüphane projesine geçen yıl başlandığını belirten BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız da, “Gençlerimizin ülkemizin geleceği olduğunun bilincinde olarak, her zaman eğitime destek vermeye gayret ediyoruz. Kütüphanenin yapımı için de her imkânı zorladık ve bu güzel, modern kütüphaneyi okulumuza kazandırdık. Bunun için çok mutluyuz. Gelecek dönemde de bu bilinçle hareket ederek, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yanında olmaya, onların hayatlarına bir nebze de olsun dokunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Vişne Ticaret Bölgesi’nin ve BEKSİAD’ın hem Bursa hem de Yıldırım ilçesi için önemli bir değer olduğunu ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da, kütüphanenin yapımında emeği geçen tüm işadamlarına teşekkürlerini sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar