vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

BEKSİAD’IN EĞİTİME YATIRIMI SÜRÜYOR…

Sektörel 15.12.2019 - 20:42, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 2202+ kez okundu.
 

BEKSİAD’IN EĞİTİME YATIRIMI SÜRÜYOR…

Tefrişatı Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) tarafından yapılan Necatibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojileri Alanı, düzenlenen törenle açıldı.

Necatibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojileri Alanı’nın açılışına; İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Sayın, Okul Müdiresi Türkan Caner, BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve çok sayıda BEKSİAD üyesi işadamı, öğrenci ve öğretmen katıldı.   “Her şey geleceğin tasarımcıları için”   Törenin açılışında konuşan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, eğitime ve gençlere yapılan yatırımın, geleceğe yapılan yatırım olduğunu söyledi. Yıldız, “Her şey geleceğin modacıları, tasarımcıları için. Açılışını yaptığımız atölyemizin, alanımızın öğrenciler ve okulumuz için hayırlı olmasını diliyoruz. BEKSİAD ile okulumuz arasındaki işbirliği giderek büyüyor, gelişiyor. Yetişmiş eleman konusu her kesimden herkesin gündeminde. Biz de bu noktada okulumuzla yaptığımız protokol çerçevesinde önemli işlere imza atıyoruz. Bugünkü açılış da onlardan bir tanesidir” dedi.   Atölyenin yenilenmesinde emeği bulunan tüm BEKSİAD üyelerine de teşekkür eden Ömer Yıldız, “Buradan ekmek kazanmak arzusunda olan, gelecek planında bu işle ilgili bir şeyler yapmak isteyen gençlere hizmet etmek, bizim görevlerimiz arasında yer alıyor. Alanımızın yeniden dizaynı noktasında katkıları bulunan üyelerimize teşekkür ediyorum. Gerek bu okulumuz gerekse de diğer ilgili okullarımızla bağımız güçlenerek sürecek” diye konuştu.   BEKSİAD’a eğitime yaptıkları yatırımdan dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Sayın ise bu birlikteliğin uzun yıllar sürmesi temennisinde bulundu.   Okul Müdiresi Türkan Caner de alanın yenilenmesinde emeği bulunan BEKSİAD üyelerine teşekkür ederken, işbirliklerinin meyvelerinin vermeye başladığını görmenin, kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.   Yapılan konuşmaların ardından alanın açılışı, gerçekleştirilen törenle yapıldı. Törenin sonunda BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız’a günün anısına bir plaket takdim edildi.
Tefrişatı Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) tarafından yapılan Necatibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojileri Alanı, düzenlenen törenle açıldı.

Necatibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojileri Alanı’nın açılışına; İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Sayın, Okul Müdiresi Türkan Caner, BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve çok sayıda BEKSİAD üyesi işadamı, öğrenci ve öğretmen katıldı.

 

“Her şey geleceğin tasarımcıları için”

 

Törenin açılışında konuşan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, eğitime ve gençlere yapılan yatırımın, geleceğe yapılan yatırım olduğunu söyledi. Yıldız, “Her şey geleceğin modacıları, tasarımcıları için. Açılışını yaptığımız atölyemizin, alanımızın öğrenciler ve okulumuz için hayırlı olmasını diliyoruz. BEKSİAD ile okulumuz arasındaki işbirliği giderek büyüyor, gelişiyor. Yetişmiş eleman konusu her kesimden herkesin gündeminde. Biz de bu noktada okulumuzla yaptığımız protokol çerçevesinde önemli işlere imza atıyoruz. Bugünkü açılış da onlardan bir tanesidir” dedi.

 

Atölyenin yenilenmesinde emeği bulunan tüm BEKSİAD üyelerine de teşekkür eden Ömer Yıldız, “Buradan ekmek kazanmak arzusunda olan, gelecek planında bu işle ilgili bir şeyler yapmak isteyen gençlere hizmet etmek, bizim görevlerimiz arasında yer alıyor. Alanımızın yeniden dizaynı noktasında katkıları bulunan üyelerimize teşekkür ediyorum. Gerek bu okulumuz gerekse de diğer ilgili okullarımızla bağımız güçlenerek sürecek” diye konuştu.

 

BEKSİAD’a eğitime yaptıkları yatırımdan dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Sayın ise bu birlikteliğin uzun yıllar sürmesi temennisinde bulundu.

 

Okul Müdiresi Türkan Caner de alanın yenilenmesinde emeği bulunan BEKSİAD üyelerine teşekkür ederken, işbirliklerinin meyvelerinin vermeye başladığını görmenin, kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

 

Yapılan konuşmaların ardından alanın açılışı, gerçekleştirilen törenle yapıldı. Törenin sonunda BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız’a günün anısına bir plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar