vip
Mustafa Dündar

BESAŞ, İnegöl şubelerini hizmete açtı

Yerel Yönetim 13.10.2020 - 09:19, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 1784+ kez okundu.
 

BESAŞ, İnegöl şubelerini hizmete açtı

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BESAŞ’ın İnegöl’de faaliyeti resmen başladı. Bugün itibariyle ilk 4 BESAŞ Şubesi 150 dolayındaki ürünüyle kapılarını açtı. Baykoca Mahallesindeki BESAŞ Büfesini ziyaret ederek burada konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Amacımız bu şubeleri İnegöl’de yaygınlaştırmak” dedi.

İnegöl’de Belediye Halk Ekmek Fabrikasının kapanmasının ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan BESAŞ’ın İnegöl’e geleceği daha önce belirtilmişti. Yapılan girişimler sonucunda BESAŞ şubeleri bugün itibariyle İnegöl’de hizmet vermeye başladı.   150’Yİ AŞKIN ÜRÜN ÇEŞİDİ   İlk olarak Baykoca Mahallesi Çamlıca Sokak, Orhaniye Mahallesi Mezba Sokak, Mesudiye Mahallesi Uğur Sokak ve Süleymaniye Mahallesi Lise Sokakta açılan BESAŞ Şubelerinde, 150’yi aşkın ürün çeşidi yer alıyor. 400 gram ekmeğin 1,5 TL olduğu BESAŞ Şubelerinde, süt ürünlerinden bakliyata, farklı kooperatiflere ait temel gıda maddelerine ve farklı özelliklerde 20 çeşit ekmeğe kadar pek çok ürünü bulmak mümkün.     BAYKOCA ŞUBESİNDE AÇILIŞ YAPILDI   Belediye Başkanı Alper Taban, bugün hizmet vermeye başlayan BESAŞ Şubeleriyle ilgili açıklamalarda bulunmak üzere 14.00’da Baykoca Mahallesindeki BESAŞ Şubesini ziyaret etti. Beraberindeki heyetle birlikte BESAŞ Baykoca Şubesine gelen Başkan Taban’a, Besaş Genel Müdürü Hakkı Gülşen de eşlik etti. Burada sembolik bir açılış yapılarak BESAŞ’ın İnegöl’de faaliyete resmen başladığı duyuruldu.   “AMACIMIZ BU ŞUBELERİ İNEGÖL’DE YAYGINLAŞTIRMAK”   Kurdele kesimi sonrası bir açıklama yapan Başkan Alper Taban, “Besaş’ın İnegöl’deki ilk şubesinin açılışındayız. Bildiğiniz gibi uzun bir süredir Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Besaş ekmek firmasının İnegöl’de de şubelerinin açılmasıyla alakalı girişimlerimiz vardı. Sayın Alinur Aktaş Başkanımızın da olurlarıyla şehrimizdeki ilk şubenin açılışını gerçekleştiriyoruz. Besaş’ın sadece unlu mamullerle ilgili ürünlerini biliyoruz ama buradaki konsept aslında bir market gibi. Süt ürünleri var, bakliyat ürünleri var, diğer çeşitli gıda ürünleri var. Burada başta mahallelimiz, vatandaşlarımız gelerek deneyimleyecekler. Uygun fiyatlarla ürün alabilecekler. Özellikle ekmekte şuan için geçerli fiyat 400 gram 1,5 TL. Buradan gönül rahatlığıyla vatandaşlarımız gelip ekmek ve diğer ürünlerini alabilecekler. Amacımız bu şubeleri İnegöl’de yaygınlaştırmak. Ben huzurlarınızda Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a çok teşekkür ediyorum. Besaş Genel Müdürümüze, çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. İnşallah vatandaşlarımız da gelip buradan ürünlerini alabilirler. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BESAŞ’ın İnegöl’de faaliyeti resmen başladı. Bugün itibariyle ilk 4 BESAŞ Şubesi 150 dolayındaki ürünüyle kapılarını açtı. Baykoca Mahallesindeki BESAŞ Büfesini ziyaret ederek burada konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Amacımız bu şubeleri İnegöl’de yaygınlaştırmak” dedi.

İnegöl’de Belediye Halk Ekmek Fabrikasının kapanmasının ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan BESAŞ’ın İnegöl’e geleceği daha önce belirtilmişti. Yapılan girişimler sonucunda BESAŞ şubeleri bugün itibariyle İnegöl’de hizmet vermeye başladı.

 

150’Yİ AŞKIN ÜRÜN ÇEŞİDİ

 

İlk olarak Baykoca Mahallesi Çamlıca Sokak, Orhaniye Mahallesi Mezba Sokak, Mesudiye Mahallesi Uğur Sokak ve Süleymaniye Mahallesi Lise Sokakta açılan BESAŞ Şubelerinde, 150’yi aşkın ürün çeşidi yer alıyor. 400 gram ekmeğin 1,5 TL olduğu BESAŞ Şubelerinde, süt ürünlerinden bakliyata, farklı kooperatiflere ait temel gıda maddelerine ve farklı özelliklerde 20 çeşit ekmeğe kadar pek çok ürünü bulmak mümkün.

 

 

BAYKOCA ŞUBESİNDE AÇILIŞ YAPILDI

 

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün hizmet vermeye başlayan BESAŞ Şubeleriyle ilgili açıklamalarda bulunmak üzere 14.00’da Baykoca Mahallesindeki BESAŞ Şubesini ziyaret etti. Beraberindeki heyetle birlikte BESAŞ Baykoca Şubesine gelen Başkan Taban’a, Besaş Genel Müdürü Hakkı Gülşen de eşlik etti. Burada sembolik bir açılış yapılarak BESAŞ’ın İnegöl’de faaliyete resmen başladığı duyuruldu.

 

“AMACIMIZ BU ŞUBELERİ İNEGÖL’DE YAYGINLAŞTIRMAK”

 

Kurdele kesimi sonrası bir açıklama yapan Başkan Alper Taban, “Besaş’ın İnegöl’deki ilk şubesinin açılışındayız. Bildiğiniz gibi uzun bir süredir Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Besaş ekmek firmasının İnegöl’de de şubelerinin açılmasıyla alakalı girişimlerimiz vardı. Sayın Alinur Aktaş Başkanımızın da olurlarıyla şehrimizdeki ilk şubenin açılışını gerçekleştiriyoruz. Besaş’ın sadece unlu mamullerle ilgili ürünlerini biliyoruz ama buradaki konsept aslında bir market gibi. Süt ürünleri var, bakliyat ürünleri var, diğer çeşitli gıda ürünleri var. Burada başta mahallelimiz, vatandaşlarımız gelerek deneyimleyecekler. Uygun fiyatlarla ürün alabilecekler. Özellikle ekmekte şuan için geçerli fiyat 400 gram 1,5 TL. Buradan gönül rahatlığıyla vatandaşlarımız gelip ekmek ve diğer ürünlerini alabilecekler. Amacımız bu şubeleri İnegöl’de yaygınlaştırmak. Ben huzurlarınızda Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a çok teşekkür ediyorum. Besaş Genel Müdürümüze, çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. İnşallah vatandaşlarımız da gelip buradan ürünlerini alabilirler. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar