vip
Mustafa Dündar

BESDER'den sosyal medya vurgusu...

Sağlık 14.10.2019 - 22:19, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 1870+ kez okundu.
 

BESDER'den sosyal medya vurgusu...

Bursa Estetik Sektörü Çalışanları Derneği (BESDER) Yönetim Kurulu Başkanı Gülin Çifçi, sosyal medya kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte insanların daha güzel görünmek için estetik uygulamalara olan meraklarının da arttığını söyledi.

Günümüzde hemen hemen herkesin en az bir sosyal medya hesabı bulunuyor. Birden fazla platformda hesap açanlar ve bu hesapları aktif kullananların sayısı da her geçen gün çoğalıyor. İnsanların sosyal medya hesaplarını aktif kullanmaları, profil fotoğraflarını da sık sık değiştirmelerine neden oluyor. Profil fotoğraflarını önemseyenler ise daha güzel görünmenin yollarını arıyor.  SEKTÖR 10 YILDA CİDDİ BİR BÜYÜME TRENDİ YAKALADI Bursa’da kurulan Estetik Sektörü Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülin Çifçi, sektörün son 10 yılda ciddi bir büyüme sağlamasının bir nedeni olarak da sosyal medya kullanım oranının artması olduğuna işaret ediyor. Daha güzel ve daha estetik görünmenin yolunun uzman estetisyenler kontrolünde ufak dokunuşlar olduğunun altını çizen Gülin Çifçi; “Özellikle kadınlarımızda bu yönde yoğun bir talep oluyor. Ancak erkeklerimiz de güzel ve estetik görünmek için çeşitli uygulamalar yaptırıyor. Modern hayatın vazgeçilmesi olarak gördüğümüz estetik uygulamalara rağbet her geçen gün artıyor. Artık sosyal medya hesaplarında gördüğümüz profiller daha estetik ve daha çok beğeni alıyor. Bu anlayışın gelişmesi sektörümüze de olumlu yansıyor” diye konuştu. GÜZELLİK HİSSİ MUTLULUK VE ÖZGÜVEN VERİYOR Yapılan uygulamalar ve işlemlerin ardından çok daha güzel göründüğünü hisseden insanların mutlaka profil fotoğraflarını da değiştirdiğinin altını çizen Çifçi, uygulamaların tek seferlik değil, düzenli aralıklarla yaptırılması gerektiğine işaret etti. Kalıcı makyaj ve diğer uygulamaların zaman içerisinde etkisini yitirdiğini vurgulayan Çifçi; “Cildi yormamak adına her gün değil, ancak belli periyotlarda bakımlar yapılması gerekiyor. Bunu da düzenli bir hale getirmek büyük önem arz ediyor. Uzmanlar tarafından ve hijyenik ortamlarda yapılan güzellik uygulamaları kişinin cildine ve bedenine fayda sağlıyor. Ancak bu uygulamalar için vatandaşlarımızın gittikleri yerlerde mutlaka belge ve sertifika istesinler. Kendisini güzel hisseden birey mutluluk ve özgüven sahibi oluyor” dedi.  
Bursa Estetik Sektörü Çalışanları Derneği (BESDER) Yönetim Kurulu Başkanı Gülin Çifçi, sosyal medya kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte insanların daha güzel görünmek için estetik uygulamalara olan meraklarının da arttığını söyledi.

Günümüzde hemen hemen herkesin en az bir sosyal medya hesabı bulunuyor. Birden fazla platformda hesap açanlar ve bu hesapları aktif kullananların sayısı da her geçen gün çoğalıyor. İnsanların sosyal medya hesaplarını aktif kullanmaları, profil fotoğraflarını da sık sık değiştirmelerine neden oluyor. Profil fotoğraflarını önemseyenler ise daha güzel görünmenin yollarını arıyor. 

SEKTÖR 10 YILDA CİDDİ BİR BÜYÜME TRENDİ YAKALADI

Bursa’da kurulan Estetik Sektörü Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülin Çifçi, sektörün son 10 yılda ciddi bir büyüme sağlamasının bir nedeni olarak da sosyal medya kullanım oranının artması olduğuna işaret ediyor. Daha güzel ve daha estetik görünmenin yolunun uzman estetisyenler kontrolünde ufak dokunuşlar olduğunun altını çizen Gülin Çifçi; “Özellikle kadınlarımızda bu yönde yoğun bir talep oluyor. Ancak erkeklerimiz de güzel ve estetik görünmek için çeşitli uygulamalar yaptırıyor. Modern hayatın vazgeçilmesi olarak gördüğümüz estetik uygulamalara rağbet her geçen gün artıyor. Artık sosyal medya hesaplarında gördüğümüz profiller daha estetik ve daha çok beğeni alıyor. Bu anlayışın gelişmesi sektörümüze de olumlu yansıyor” diye konuştu.

GÜZELLİK HİSSİ MUTLULUK VE ÖZGÜVEN VERİYOR

Yapılan uygulamalar ve işlemlerin ardından çok daha güzel göründüğünü hisseden insanların mutlaka profil fotoğraflarını da değiştirdiğinin altını çizen Çifçi, uygulamaların tek seferlik değil, düzenli aralıklarla yaptırılması gerektiğine işaret etti. Kalıcı makyaj ve diğer uygulamaların zaman içerisinde etkisini yitirdiğini vurgulayan Çifçi; “Cildi yormamak adına her gün değil, ancak belli periyotlarda bakımlar yapılması gerekiyor. Bunu da düzenli bir hale getirmek büyük önem arz ediyor. Uzmanlar tarafından ve hijyenik ortamlarda yapılan güzellik uygulamaları kişinin cildine ve bedenine fayda sağlıyor. Ancak bu uygulamalar için vatandaşlarımızın gittikleri yerlerde mutlaka belge ve sertifika istesinler. Kendisini güzel hisseden birey mutluluk ve özgüven sahibi oluyor” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar