vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

BEV’DEN REKTÖR KARADEMİR’E ZİYARET…

Eğitim 01.01.2020 - 08:48, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 4519+ kez okundu.
 

BEV’DEN REKTÖR KARADEMİR’E ZİYARET…

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, BEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Uuslu, BEV Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Yılmaz ve Mümin Şentürk’ten oluşan heyet, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’i makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan BEV Başkanı Aytuğ Onur, Vakfın mevcut çalışmaları ve yeni dönem için belirlenen hedefler hakkında bilgiler verirken, karşılıklı potansiyel iş birliği alanları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. ÇITAYI YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ… Ziyarette konuşan Başkan Onur, “Yeni dönemde yönetim kurulu olarak hedeflerimiz var. Önceliğimiz ise kız öğrenciler için yurt yapmak. Çalışmalarımıza sizlerin yönlendirmesi ile başladık. Şehrin doğu tarafın da hizmet vermek istiyoruz. Bu noktada kurumlar arası ilişkiler bizler için önem taşıyor. Destekleriniz çalışmalarımıza yön verecektir” dedi. Geçmiş yıllarda yürütülen yaz okulu projeleriyle yakalanan başarının da altını çizen Onur, “Balkan Ülkelerinde okuyan lise son sınıf öğrencilerimizi 10 gün şehrimizde misafir ederek Bursa’mızın tanıtımı yaptık. Bu sayede yüksek lisans eğitimi için şehrimizi tercih eden öğrencilerimiz oldu. Bu çalışmamızı 2020 yılı yaz dönemi için tekrarlamak arzusundayız” şeklinde konuştu. Konuşmasına, BEV’ in hayata geçirmek için hazırladığı yeni projeler hakkında bilgi vererek devam eden Onur, bursiyerlere sunacakları staj olanaklarından, mentörlük çalışmalarından, üniversite son sınıf öğrencileri için sunacakları mülakat teknikleri eğitimine kadar hayata geçirilecek projelerden bahsetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir de, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın yeni yönetiminin hayırlı olmasını dileyerek, BEV’in hızlı ve yoğun çalışmalarında Bursa Teknik Üniversitesi olarak gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Rektör Karademir “İhtiyaç duyulan her alanda BEV’in tam destekçiyiz. İki kurumun uzun vadede yapacağı iş birliğinin neticelerinin hayırlı olacağına inanıyorum” dedi.  
BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, BEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Uuslu, BEV Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Yılmaz ve Mümin Şentürk’ten oluşan heyet, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’i makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan BEV Başkanı Aytuğ Onur, Vakfın mevcut çalışmaları ve yeni dönem için belirlenen hedefler hakkında bilgiler verirken, karşılıklı potansiyel iş birliği alanları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

ÇITAYI YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ…

Ziyarette konuşan Başkan Onur, “Yeni dönemde yönetim kurulu olarak hedeflerimiz var. Önceliğimiz ise kız öğrenciler için yurt yapmak. Çalışmalarımıza sizlerin yönlendirmesi ile başladık. Şehrin doğu tarafın da hizmet vermek istiyoruz. Bu noktada kurumlar arası ilişkiler bizler için önem taşıyor. Destekleriniz çalışmalarımıza yön verecektir” dedi.

Geçmiş yıllarda yürütülen yaz okulu projeleriyle yakalanan başarının da altını çizen Onur, “Balkan Ülkelerinde okuyan lise son sınıf öğrencilerimizi 10 gün şehrimizde misafir ederek Bursa’mızın tanıtımı yaptık. Bu sayede yüksek lisans eğitimi için şehrimizi tercih eden öğrencilerimiz oldu. Bu çalışmamızı 2020 yılı yaz dönemi için tekrarlamak arzusundayız” şeklinde konuştu.

Konuşmasına, BEV’ in hayata geçirmek için hazırladığı yeni projeler hakkında bilgi vererek devam eden Onur, bursiyerlere sunacakları staj olanaklarından, mentörlük çalışmalarından, üniversite son sınıf öğrencileri için sunacakları mülakat teknikleri eğitimine kadar hayata geçirilecek projelerden bahsetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir de, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın yeni yönetiminin hayırlı olmasını dileyerek, BEV’in hızlı ve yoğun çalışmalarında Bursa Teknik Üniversitesi olarak gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Rektör Karademir “İhtiyaç duyulan her alanda BEV’in tam destekçiyiz. İki kurumun uzun vadede yapacağı iş birliğinin neticelerinin hayırlı olacağına inanıyorum” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar