vip
Mustafa Dündar

BEV, Uludağ Üniversitesi'ni ziyaret etti

Eğitim 11.01.2020 - 07:53, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 5743+ kez okundu.
 

BEV, Uludağ Üniversitesi'ni ziyaret etti

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) yeni dönem Yönetim Kurulu olarak gerçekleştirilen nezaket ziyaretleri kapsamında son durak Uludağ Üniversitesi oldu.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Saim Kılavuz’un makamında gerçekleşen ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda geçti. Ziyarette BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı Aytuğ Onur, Başkan Yardımcısı İlhan Uslu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mümin Pekcan, Mümin Şentürk, Adnan Sözeri, Uludağ Üniversitesi Akademisyenlerinden Prof. Dr. O. Barış Kovancı ve Uludağ Üniversitesi Genel Sekreteri Osman Dikmen hazır bulundu. AKADEMİK VE SOSYAL BİLİNCİYLE FARK YARATAN GENÇLERİMİZİN DESTEKÇİSİYİZ… Ziyarette konuşan Başkan Onur, kısaca BEV hakkında bilgiler verdi. Onur, “Gelişen Türkiye’ye hizmet ilkesini temel alan Vakfımız, gelişen ve değişen dünyada akademik düzeyi ve sosyal bilinci ile değer katan, çok yönlü, mutlu ve evrensel bireyler olarak yetişmesini arzu ettiğimiz gençlerimize destek olmak amacıyla çalışmaktadır. Yeni dönem Yönetim Kurulu olarak bizler, BEV’in faaliyet alanında bulunan tüm hizmetleri geliştirmek, aynı zamanda değerlerini korumak vizyonuyla çalışmalarımıza başladık. Toplumun ihtiyaçlarına duyarlı bireyler yetiştiren bir eğitim felsefesini benimseyen vakfımız, topluma hizmeti sorumluluk olarak gören yaklaşıma sahiptir. Bu nedenle kuruluşundan bugüne yaptığı tüm çalışmalarda toplumsal yaşamın gelişmesine katkıda bulunmayı öncelikli hedefleri arasında kabul eder. Bu kapsamda BEV Yönetim Kurulu olarak yeni dönemde eğitimden kültüre, spordan sanata kadar her alanda gerçekleştireceğimiz projelerimiz ile daha çok gencimize dokunacak, sosyal sorumluluk bilinci yüksek bireyler yetiştirme yolunda bir adım daha öne çıkacağız” dedi. GENÇLERİN HAYALLERİNE DOKUNAN BEV…. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof.Dr.A.Saim Kılavuz, BEV’in Yeni Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun dilekleri ile sözlerine başladı. Gençlerimizin hayallerine dokunan, gerçekleşmesine destek olan BEV’i öncelikle kutluyorum. Geçmiş dönemde birlikte gerçekleştirdiğimiz üniversitemizin ve şehrimizin tanıtımında oldukça faydalı olan, yurt dışında öğrenim gören birçok lise son sınıf öğrencisinin lisans eğitimi için Uludağ Üniversitesi’ni tercih etmelerine vesile olarak bizlere yeni öğrenciler kazandıran  yaz okulu projemiz  ve gençlerimize sağladıkları burs destekleriyle BEV Uludağ Üniversitesi’nin beş parmağından biridir. Yeni dönemde de  ihtiyaç duyulan tüm projelerde BEV in tam destekçisiyiz.” diye konuştu. Başkan Onur, BEV Eğitim Gönüllüleri Ailesi Zincirine Prof.Dr.A.Saim Kılavuz , Prof.Dr. O.Barış Kovancı ve Uludağ Üniversitesi Genel Sekreteri Osman Dikmen’e  takdim ettiği “Eğitim Gönüllüsü” belgeleri ile yeni halkalar ekledi.
BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) yeni dönem Yönetim Kurulu olarak gerçekleştirilen nezaket ziyaretleri kapsamında son durak Uludağ Üniversitesi oldu.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Saim Kılavuz’un makamında gerçekleşen ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda geçti.

Ziyarette BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı Aytuğ Onur, Başkan Yardımcısı İlhan Uslu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mümin Pekcan, Mümin Şentürk, Adnan Sözeri, Uludağ Üniversitesi Akademisyenlerinden Prof. Dr. O. Barış Kovancı ve Uludağ Üniversitesi Genel Sekreteri Osman Dikmen hazır bulundu.

AKADEMİK VE SOSYAL BİLİNCİYLE FARK YARATAN GENÇLERİMİZİN DESTEKÇİSİYİZ…

Ziyarette konuşan Başkan Onur, kısaca BEV hakkında bilgiler verdi. Onur, “Gelişen Türkiye’ye hizmet ilkesini temel alan Vakfımız, gelişen ve değişen dünyada akademik düzeyi ve sosyal bilinci ile değer katan, çok yönlü, mutlu ve evrensel bireyler olarak yetişmesini arzu ettiğimiz gençlerimize destek olmak amacıyla çalışmaktadır. Yeni dönem Yönetim Kurulu olarak bizler, BEV’in faaliyet alanında bulunan tüm hizmetleri geliştirmek, aynı zamanda değerlerini korumak vizyonuyla çalışmalarımıza başladık. Toplumun ihtiyaçlarına duyarlı bireyler yetiştiren bir eğitim felsefesini benimseyen vakfımız, topluma hizmeti sorumluluk olarak gören yaklaşıma sahiptir. Bu nedenle kuruluşundan bugüne yaptığı tüm çalışmalarda toplumsal yaşamın gelişmesine katkıda bulunmayı öncelikli hedefleri arasında kabul eder. Bu kapsamda BEV Yönetim Kurulu olarak yeni dönemde eğitimden kültüre, spordan sanata kadar her alanda gerçekleştireceğimiz projelerimiz ile daha çok gencimize dokunacak, sosyal sorumluluk bilinci yüksek bireyler yetiştirme yolunda bir adım daha öne çıkacağız” dedi.

GENÇLERİN HAYALLERİNE DOKUNAN BEV….

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof.Dr.A.Saim Kılavuz, BEV’in Yeni Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun dilekleri ile sözlerine başladı.

Gençlerimizin hayallerine dokunan, gerçekleşmesine destek olan BEV’i öncelikle kutluyorum. Geçmiş dönemde birlikte gerçekleştirdiğimiz üniversitemizin ve şehrimizin tanıtımında oldukça faydalı olan, yurt dışında öğrenim gören birçok lise son sınıf öğrencisinin lisans eğitimi için Uludağ Üniversitesi’ni tercih etmelerine vesile olarak bizlere yeni öğrenciler kazandıran  yaz okulu projemiz  ve gençlerimize sağladıkları burs destekleriyle BEV Uludağ Üniversitesi’nin beş parmağından biridir. Yeni dönemde de  ihtiyaç duyulan tüm projelerde BEV in tam destekçisiyiz.” diye konuştu.

Başkan Onur, BEV Eğitim Gönüllüleri Ailesi Zincirine Prof.Dr.A.Saim Kılavuz , Prof.Dr. O.Barış Kovancı ve Uludağ Üniversitesi Genel Sekreteri Osman Dikmen’e  takdim ettiği “Eğitim Gönüllüsü” belgeleri ile yeni halkalar ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar