vip
Mustafa Dündar

BTSO, Halk Bankası ile Protokol İmzaladı

Ekonomi 11.01.2021 - 01:57, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 3785+ kez okundu.
 

BTSO, Halk Bankası ile Protokol İmzaladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), üyelerinin nakit akışını kolaylaştırmak ve tedarik zincirinde tahsilat riskini ortadan kaldırmak amacıyla Türkiye Halk Bankası Bursa Bölge Müdürlüğü ile "Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi" işbirliği protokolü imzaladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Halk Bankası işbirliğinde hayata geçirilen "Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı" projesi kapsamında yapılan protokolü, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ile Türkiye Halk Bankası Bursa Bölge Müdürü Gökhan Sümer imzaladı. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen törende konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, sosyal ve ekonomik hayatı her yönüyle etkileyen bir dönemin yaşandığını belirterek, bu süreçte reel sektörün ayakta kalabilmesi adına kamu bankalarının desteğinin önemli olduğuna vurgu yaptı. “TİCARİ İŞLEMLER GÜVEN İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞECEK” Türkiye Halk Bankası’nın salgının ilk günlerinden bu yana etkin bir rol oynayarak, tüm finansal imkanlarını KOBİ’lerin hizmetine sunduğunu kaydeden Burkay, “Tedarik zincirinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkların firmaların faaliyetlerini olumsuz etkilemesini önlemek amacıyla hayata geçirilen ‘Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi’ de önemli bir adım oldu. Projenin sunduğu imkanlarla alıcı ve satıcılar arasındaki nakit akışı düzenlenirken, tedarik zincirinde tüm ticari işlemlerin güven içerisinde gerçekleşmesi sağlanacak” dedi. 540 GÜNE KADAR VADE İMKANI Başkan Burkay, satıcıya tahsilat güvencesi, alıcıya da 540 güne kadar vade imkanıyla ödeme esnekliği sunan anlaşmadan BTSO üyelerinin Halk Bankası tarafından belirlenecek limitler dahilinde yararlanabileceğini belirterek, “Firmalarımız, vade avantajıyla tahsilat riskini sıfıra indirerek ticaretine devam edebilecek. Protokolün tüm üyelerimiz için hayırlı olmasını diliyor, projeye öncülük eden TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, Halk Bankası Genel Müdürü Sayın Osman Arslan ile Halk Bankası yetkililerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Protokolün imza törenine Halk Bankası Ticari ve KOBİ Pazarlama Bölüm Müdürü ve BTSO Meclis Üyesi Mustafa Kemal Şahin ile Halk Bankası Bursa Şube Müdürü Semra Yılmaz da katıldı.  
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), üyelerinin nakit akışını kolaylaştırmak ve tedarik zincirinde tahsilat riskini ortadan kaldırmak amacıyla Türkiye Halk Bankası Bursa Bölge Müdürlüğü ile "Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi" işbirliği protokolü imzaladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Halk Bankası işbirliğinde hayata geçirilen "Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı" projesi kapsamında yapılan protokolü, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ile Türkiye Halk Bankası Bursa Bölge Müdürü Gökhan Sümer imzaladı. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen törende konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, sosyal ve ekonomik hayatı her yönüyle etkileyen bir dönemin yaşandığını belirterek, bu süreçte reel sektörün ayakta kalabilmesi adına kamu bankalarının desteğinin önemli olduğuna vurgu yaptı.


“TİCARİ İŞLEMLER GÜVEN İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞECEK”


Türkiye Halk Bankası’nın salgının ilk günlerinden bu yana etkin bir rol oynayarak, tüm finansal imkanlarını KOBİ’lerin hizmetine sunduğunu kaydeden Burkay, “Tedarik zincirinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkların firmaların faaliyetlerini olumsuz etkilemesini önlemek amacıyla hayata geçirilen ‘Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi’ de önemli bir adım oldu. Projenin sunduğu imkanlarla alıcı ve satıcılar arasındaki nakit akışı düzenlenirken, tedarik zincirinde tüm ticari işlemlerin güven içerisinde gerçekleşmesi sağlanacak” dedi.


540 GÜNE KADAR VADE İMKANI


Başkan Burkay, satıcıya tahsilat güvencesi, alıcıya da 540 güne kadar vade imkanıyla ödeme esnekliği sunan anlaşmadan BTSO üyelerinin Halk Bankası tarafından belirlenecek limitler dahilinde yararlanabileceğini belirterek, “Firmalarımız, vade avantajıyla tahsilat riskini sıfıra indirerek ticaretine devam edebilecek. Protokolün tüm üyelerimiz için hayırlı olmasını diliyor, projeye öncülük eden TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, Halk Bankası Genel Müdürü Sayın Osman Arslan ile Halk Bankası yetkililerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Protokolün imza törenine Halk Bankası Ticari ve KOBİ Pazarlama Bölüm Müdürü ve BTSO Meclis Üyesi Mustafa Kemal Şahin ile Halk Bankası Bursa Şube Müdürü Semra Yılmaz da katıldı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar