vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

Bu ilçede çocuklara her şey ücretsiz

Çocuk 16.09.2019 - 11:47, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 9637+ kez okundu.
 

Bu ilçede çocuklara her şey ücretsiz

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde yaşayan çocuklara sinema salonları, oyun salonları, yüzme ve spor dalları ücretsiz.

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yaşayan çocuklara sinema salonları, oyun salonları, yüzme ve spor dalları ücretsiz.   Göreve gelir gelmez ilçedeki çocuklar için belediye bünyesinde bulunan her şeyi ücretsiz yapan Belediye Başkan Davut Aydın çocukların gözdesi oldu. Davut Aydın, “Çocuklarımız için sinema, yüzme, oyun salonları, futbol ve spor dalları ücretsizdir. Çocuklarımız ülkemizin geleceği ve teminatıdır. Eğitimden spora her alanda hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler ile yanlarındayız. Onlar için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Daha yolun başındayız. Onlar için hep birlikte daha güzel işler yapmak istiyoruz" diye konuştu.   Başkan Aydın, “Hafta sonları Yenişehir Ömer Halisdemir Kültür Merkezindeki sinema salonlarımız çocuklara ücretsiz olarak hizmet veriyor. Bunun yanı sıra İznik yolu üzerindeki sosyal tesislerimizdeki çocuk oyun salonları, spor salonlarımız çocuklarımız için ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor” dedi.
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde yaşayan çocuklara sinema salonları, oyun salonları, yüzme ve spor dalları ücretsiz.

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yaşayan çocuklara sinema salonları, oyun salonları, yüzme ve spor dalları ücretsiz.

 

Göreve gelir gelmez ilçedeki çocuklar için belediye bünyesinde bulunan her şeyi ücretsiz yapan Belediye Başkan Davut Aydın çocukların gözdesi oldu. Davut Aydın, “Çocuklarımız için sinema, yüzme, oyun salonları, futbol ve spor dalları ücretsizdir. Çocuklarımız ülkemizin geleceği ve teminatıdır. Eğitimden spora her alanda hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler ile yanlarındayız. Onlar için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Daha yolun başındayız. Onlar için hep birlikte daha güzel işler yapmak istiyoruz" diye konuştu.

 

Başkan Aydın, “Hafta sonları Yenişehir Ömer Halisdemir Kültür Merkezindeki sinema salonlarımız çocuklara ücretsiz olarak hizmet veriyor. Bunun yanı sıra İznik yolu üzerindeki sosyal tesislerimizdeki çocuk oyun salonları, spor salonlarımız çocuklarımız için ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Av. Necip Fazıl Bayram
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar