vip
Mustafa Dündar

Bursa Valisi Yakup Canbolat'tan Anneler Günü mesajı

Gündem 10.05.2020 - 05:42, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 3608+ kez okundu.
 

Bursa Valisi Yakup Canbolat'tan Anneler Günü mesajı

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Anneler günü münasebetiyle ilgili olarak mesaj yayınladı. 

Vali Yakup Canbolat mesajında; "Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır ile sarıldığı zaman tüm dertlerimizi yok eden, karşılıksız sevginin, sonsuz özverinin simgesidir annelerimiz.                                    Bilinçli ve sağlıklı bireyler ve sağlıklı bir toplumun yetişmesinde, eğitim hayatının ilk basamağı olan aile içi eğitim ve çocuklarımızın topluma faydalı bireylere dönüşmesi adına, tüm zorluklara rağmen fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin birer timsalidir annelerimiz. İnsanı insan yapan en yüce erdemlerin bireylerde hayat bulmasında ve gelecek kuşaklara aktarılmasında en büyük pay yine annelerimize aittir. Bu nedenle, ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemizdir annelerimiz. Aile hayatının birleştirici unsuru olan annelerimiz günümüzde bu görevlerinin yanında ülkemiz sosyo-ekonomik yapısı içinde üretim, ticaret ve hizmet sektörlerinde gerek girişimci, gerekse bir çalışan olarak da önemli misyonlar üstlenmişlerdir. Bizi millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir. Bu zorlu hayat sürecinde nasıl yanımızda durup bizi yalnız bırakmadılarsa, bizler de onların yanında olmalı, ömürlerinin sonuna kadar onları baş tacı etmeli, mutlu ve her zaman kıymetini bilmeli ve kendilerine saygıda kusur etmemeli, annelerimizi huzurlu kılıp, evlat sevgisini en güzel şekilde onlara yaşatmalıyız. Haklarını hiçbir suretle ödeyemeyeceğimiz, bütün hayatı adanmışlıkla geçen annelerimizin her zaman yanında olmak, yüzlerini güldürmek, gurur duyacakları evlatlar olmak, hiç şüphe yoktur ki, onlara verilebilecek en kıymetli armağandır. Peygamber Efendimizin “Cennet, Annelerin Ayağı Altındadır” hadis-i şerifiyle payelendirdiği annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatıtlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı daima göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta mukaddes değerlerimiz uğruna evlatlarını şehit vermiş annelerimiz ve gazi anneleri olmak üzere, her zaman hürmetlerin en büyüğünü hak eden tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, tüm annelerimize aile fertleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu günler diliyorum" dedi. 
Bursa Valisi Yakup Canbolat, Anneler günü münasebetiyle ilgili olarak mesaj yayınladı. 

Vali Yakup Canbolat mesajında;

"Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır ile sarıldığı zaman tüm dertlerimizi yok eden, karşılıksız sevginin, sonsuz özverinin simgesidir annelerimiz.                                   

Bilinçli ve sağlıklı bireyler ve sağlıklı bir toplumun yetişmesinde, eğitim hayatının ilk basamağı olan aile içi eğitim ve çocuklarımızın topluma faydalı bireylere dönüşmesi adına, tüm zorluklara rağmen fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin birer timsalidir annelerimiz.

İnsanı insan yapan en yüce erdemlerin bireylerde hayat bulmasında ve gelecek kuşaklara aktarılmasında en büyük pay yine annelerimize aittir. Bu nedenle, ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemizdir annelerimiz.

Aile hayatının birleştirici unsuru olan annelerimiz günümüzde bu görevlerinin yanında ülkemiz sosyo-ekonomik yapısı içinde üretim, ticaret ve hizmet sektörlerinde gerek girişimci, gerekse bir çalışan olarak da önemli misyonlar üstlenmişlerdir. Bizi millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir.

Bu zorlu hayat sürecinde nasıl yanımızda durup bizi yalnız bırakmadılarsa, bizler de onların yanında olmalı, ömürlerinin sonuna kadar onları baş tacı etmeli, mutlu ve her zaman kıymetini bilmeli ve kendilerine saygıda kusur etmemeli, annelerimizi huzurlu kılıp, evlat sevgisini en güzel şekilde onlara yaşatmalıyız. Haklarını hiçbir suretle ödeyemeyeceğimiz, bütün hayatı adanmışlıkla geçen annelerimizin her zaman yanında olmak, yüzlerini güldürmek, gurur duyacakları evlatlar olmak, hiç şüphe yoktur ki, onlara verilebilecek en kıymetli armağandır. Peygamber Efendimizin “Cennet, Annelerin Ayağı Altındadır” hadis-i şerifiyle payelendirdiği annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatıtlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı daima göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta mukaddes değerlerimiz uğruna evlatlarını şehit vermiş annelerimiz ve gazi anneleri olmak üzere, her zaman hürmetlerin en büyüğünü hak eden tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, tüm annelerimize aile fertleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu günler diliyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar