vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

DOSABSİAD turnuvasında şampiyon Ermetal

Spor 08.11.2019 - 17:17, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 2130+ kez okundu.
 

DOSABSİAD turnuvasında şampiyon Ermetal

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (DOSABSİAD) birlikte düzenlediği 14’üncü DOSAB Futbol Turnuvası nefesleri kesen final mücadeleleriyle son buldu.

6 grupta toplam 24 takımın mücadele ettiği turnuvanın finalinde, takımlar kupaya ulaşmak için kıyasıya mücadele etti. DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, DOSAB Başkan Vekili Halil Levent Eski, DOSABSİAD ve DOSAB Yönetim Kurulu üyeleri ile bölge sanayicilerinin de yoğun ilgi gösterdiği final mücadelelerinin sonunda üçüncülüğü B Plas alırken, Bursalı Tekstil ve Ermetal A.Ş arasında oynanan şampiyonluk mücadelesini ise, rakibini 3 – 0 mağlup eden Ermetal A.Ş kazandı.    3’üncüyü penaltılar belirledi   Heyecanın dorukta yaşandığı final müsabakalarında, 3’üncülük müsabakası PMS Alüminyum ve B Plas arasında oynandı. 3 - 3 berabere biten ve kazananın penaltılarla belirlendiği maçta, 3’üncülüğü B Plas kazandı.   Final maçı nefesleri kesti   Bursalı Tekstil ve Ermetal A.Ş arasında oynanan final müsabakası ise büyük heyecana sahne oldu. Kıran kırana geçen maçta 2 - 0 biten ilk yarının ardından,  Ermetal A.Ş ikinci yarıda üstünlüğünü korudu ve 3 – 0’lık sonuçla şampiyonluğa uzandı. Ermetal A.Ş takımı şampiyonluk sevincini Ermetal A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener ile paylaştı.   Final maçlarının ardından ödül törenine geçilerek, dereceye giren takımların yanı sıra, turnuvanın en iyi kalecisi, en skorer oyuncusu ve en centilmen takımları ile Futbol Turnuvası Düzenleme Komitesi ve turnuva hakemlerine ödül ve plaketleri DOSABSİAD ve DOSAB Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi. Şampiyonluğu kazanan Ermetal A.Ş, kupasını DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel’in elinden aldı.   Törende bir konuşma yapan DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel turnuvaya katılan her takıma centilmence mücadele ettikleri ve DOSAB’daki firmalar arasındaki dostluğu artırmaya katkı sağladığı için teşekkür etti. Çevikel, “Geleneksel futbol turnuvamızın 14’üncüsünü başarıyla tamamladık. Turnuvaya katılan ve renk katan tüm takımları tebrik ediyorum” dedi. 14. DOSAB Futbol Turnuvası’nın sonunda ödül kazanan takım ve oyuncular ise şöyle oldu:   Şampiyon Takım: Ermetal A.Ş 2. Takım: Bursalı Tekstil 3. Takım: B Plas En Centilmen Takımlar: B PO En Skorer Oyuncu: Ermetal A.Ş takımından Dinçer Kasapoğlu En İyi Kaleci: Ermetal A.Ş takımından Abdullah Ay  
Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (DOSABSİAD) birlikte düzenlediği 14’üncü DOSAB Futbol Turnuvası nefesleri kesen final mücadeleleriyle son buldu.

6 grupta toplam 24 takımın mücadele ettiği turnuvanın finalinde, takımlar kupaya ulaşmak için kıyasıya mücadele etti. DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, DOSAB Başkan Vekili Halil Levent Eski, DOSABSİAD ve DOSAB Yönetim Kurulu üyeleri ile bölge sanayicilerinin de yoğun ilgi gösterdiği final mücadelelerinin sonunda üçüncülüğü B Plas alırken, Bursalı Tekstil ve Ermetal A.Ş arasında oynanan şampiyonluk mücadelesini ise, rakibini 3 – 0 mağlup eden Ermetal A.Ş kazandı. 

 

3’üncüyü penaltılar belirledi

 

Heyecanın dorukta yaşandığı final müsabakalarında, 3’üncülük müsabakası PMS Alüminyum ve B Plas arasında oynandı. 3 - 3 berabere biten ve kazananın penaltılarla belirlendiği maçta, 3’üncülüğü B Plas kazandı.

 

Final maçı nefesleri kesti

 

Bursalı Tekstil ve Ermetal A.Ş arasında oynanan final müsabakası ise büyük heyecana sahne oldu. Kıran kırana geçen maçta 2 - 0 biten ilk yarının ardından,  Ermetal A.Ş ikinci yarıda üstünlüğünü korudu ve 3 – 0’lık sonuçla şampiyonluğa uzandı. Ermetal A.Ş takımı şampiyonluk sevincini Ermetal A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener ile paylaştı.

 

Final maçlarının ardından ödül törenine geçilerek, dereceye giren takımların yanı sıra, turnuvanın en iyi kalecisi, en skorer oyuncusu ve en centilmen takımları ile Futbol Turnuvası Düzenleme Komitesi ve turnuva hakemlerine ödül ve plaketleri DOSABSİAD ve DOSAB Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi. Şampiyonluğu kazanan Ermetal A.Ş, kupasını DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel’in elinden aldı.

 

Törende bir konuşma yapan DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel turnuvaya katılan her takıma centilmence mücadele ettikleri ve DOSAB’daki firmalar arasındaki dostluğu artırmaya katkı sağladığı için teşekkür etti. Çevikel, “Geleneksel futbol turnuvamızın 14’üncüsünü başarıyla tamamladık. Turnuvaya katılan ve renk katan tüm takımları tebrik ediyorum” dedi.

14. DOSAB Futbol Turnuvası’nın sonunda ödül kazanan takım ve oyuncular ise şöyle oldu:

 

Şampiyon Takım: Ermetal A.Ş

2. Takım: Bursalı Tekstil

3. Takım: B Plas

En Centilmen Takımlar: B PO

En Skorer Oyuncu: Ermetal A.Ş takımından Dinçer Kasapoğlu

En İyi Kaleci: Ermetal A.Ş takımından Abdullah Ay

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar