vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

Esgin, 'Bursa Marmara'nın ağırlık merkezidir'

Ekonomi 29.04.2020 - 13:26, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 2571+ kez okundu.
 

Esgin, 'Bursa Marmara'nın ağırlık merkezidir'

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), yönetim kurulu toplantılarını önemli konukların katılımıyla online yapmaya devam ediyor. Son yapılan toplantıya; AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi ve Sırbistan Dostluk Grubu Başkanı Mustafa Esgin katıldı.

BALKANTÜRKSİAD, online yönetim kurulu toplantılarını önemli isimlerle yapmayı sürdürüyor. Video konferans yöntemiyle bir araya gelen üyeler; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve Bursa Ticaret Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’ın ardından, gündemi bu kez AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin’den dinledi. “Üretimdeki sirkülasyon da önemli” Bursa’nın Marmara’nın dengesi ve ağırlık merkezi olduğunu ifade eden Esgin, “Bursa sanayisi, tarımı, turizmi, tarihi ve kültürüyle çok önemli bir şehir. Tedarik zincirindeki altyapısıyla, bilgi birikimiyle ülkemize büyük katkı yapan bir kent. Dolayısıyla bu şehri temsil eden bizler de her an her ortamda siz değerli iş insanlarımızla olmaya özen gösteriyoruz. KOVİD-19 pandemisiyle mücadelemizi başarıyla sürdürürken, üretimdeki sirkülasyona ve tedarik zincirimizin devamına da büyük önem veriyoruz.” dedi.   Esgin’den şehir hastanesi vurgusu Bu günlerin de geçeceğini ve böyle gidilirse en kısa zamanda normale dönüleceğini söyleyen Esgin, kurallara uymanın ve birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı. Esgin, “Bu salgın bize pek çok şey söyledi. Birlikte başaracağız. Birlikte başarmanın yolu da farklılıklarımızla birlikte bu birlik ve beraberliği gösterebilme iyi niyeti ve kararı çok önemli. Toplum olarak kurallara uyum göstermek şartıyla en kısa zamanda normale döneceğimize inanıyorum. Ülkemizin sağlık altyapısına verdiği önem, şehir hastaneleriyle yoğun bakım yatak kapasitelerinin artması gurur verici bir düzeyde. Şehir hastanelerinin teknolojik altyapısı bu salgınla daha yoğun bir mücadele için hepimize fırsat verdi.   “Dünyada maske savaşları var” Dünyada maske savaşlarının yaşandığı belirten Esgin, “Böyle bir ortamda bu süreci götürürken 40’ın üzerindeki ülkeye de maske, tulum ve dezenfektan ürünleri başta olmak üzere çeşitli yardımlarda bulunduk. Bizden yardım isteyen ülkelerin taleplerine duyarsız kalmadık. Bunlar arasında Balkan ülkeleri de var. Buralar, hepimizin gönül bağı olan topraklar. Bosna Hersek, Sırbistan Sancak Bölgesi, Bulgaristan, Karadağ, Kosova başta olmak üzere birçok Balkan ülkesine yardımlarımız ulaştı” diyerek sözlerini tamamladı.   “Bu günler de geçecek” BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan da, “Bu tip toplantılarla üyelerimizin sorunları ve çözüm önerilerini aktarma fırsatı buluyoruz. Sayın Vekilimiz Mustafa Esgin de bizden biri. Tüm yardımlar önemli kuşkusuz, Balkan ülkelerine yapılan yardımlar çok daha önemli. Orada yaşayan soydaşlarımıza ve Müslüman kardeşlerimize ülkemizin büyüklüğünü bir kez daha gösterdik. Bu günler elbet bitecek. Ben ekonomik anlamda yine eski güzel ve güçlü dönemlere geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), yönetim kurulu toplantılarını önemli konukların katılımıyla online yapmaya devam ediyor. Son yapılan toplantıya; AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi ve Sırbistan Dostluk Grubu Başkanı Mustafa Esgin katıldı.

BALKANTÜRKSİAD, online yönetim kurulu toplantılarını önemli isimlerle yapmayı sürdürüyor. Video konferans yöntemiyle bir araya gelen üyeler; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve Bursa Ticaret Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’ın ardından, gündemi bu kez AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin’den dinledi.

“Üretimdeki sirkülasyon da önemli”

Bursa’nın Marmara’nın dengesi ve ağırlık merkezi olduğunu ifade eden Esgin, “Bursa sanayisi, tarımı, turizmi, tarihi ve kültürüyle çok önemli bir şehir. Tedarik zincirindeki altyapısıyla, bilgi birikimiyle ülkemize büyük katkı yapan bir kent. Dolayısıyla bu şehri temsil eden bizler de her an her ortamda siz değerli iş insanlarımızla olmaya özen gösteriyoruz. KOVİD-19 pandemisiyle mücadelemizi başarıyla sürdürürken, üretimdeki sirkülasyona ve tedarik zincirimizin devamına da büyük önem veriyoruz.” dedi.

 

Esgin’den şehir hastanesi vurgusu

Bu günlerin de geçeceğini ve böyle gidilirse en kısa zamanda normale dönüleceğini söyleyen Esgin, kurallara uymanın ve birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı. Esgin, “Bu salgın bize pek çok şey söyledi. Birlikte başaracağız. Birlikte başarmanın yolu da farklılıklarımızla birlikte bu birlik ve beraberliği gösterebilme iyi niyeti ve kararı çok önemli. Toplum olarak kurallara uyum göstermek şartıyla en kısa zamanda normale döneceğimize inanıyorum. Ülkemizin sağlık altyapısına verdiği önem, şehir hastaneleriyle yoğun bakım yatak kapasitelerinin artması gurur verici bir düzeyde. Şehir hastanelerinin teknolojik altyapısı bu salgınla daha yoğun bir mücadele için hepimize fırsat verdi.

 

“Dünyada maske savaşları var”

Dünyada maske savaşlarının yaşandığı belirten Esgin, “Böyle bir ortamda bu süreci götürürken 40’ın üzerindeki ülkeye de maske, tulum ve dezenfektan ürünleri başta olmak üzere çeşitli yardımlarda bulunduk. Bizden yardım isteyen ülkelerin taleplerine duyarsız kalmadık. Bunlar arasında Balkan ülkeleri de var. Buralar, hepimizin gönül bağı olan topraklar. Bosna Hersek, Sırbistan Sancak Bölgesi, Bulgaristan, Karadağ, Kosova başta olmak üzere birçok Balkan ülkesine yardımlarımız ulaştı” diyerek sözlerini tamamladı.

 

“Bu günler de geçecek”

BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan da, “Bu tip toplantılarla üyelerimizin sorunları ve çözüm önerilerini aktarma fırsatı buluyoruz. Sayın Vekilimiz Mustafa Esgin de bizden biri. Tüm yardımlar önemli kuşkusuz, Balkan ülkelerine yapılan yardımlar çok daha önemli. Orada yaşayan soydaşlarımıza ve Müslüman kardeşlerimize ülkemizin büyüklüğünü bir kez daha gösterdik. Bu günler elbet bitecek. Ben ekonomik anlamda yine eski güzel ve güçlü dönemlere geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar