vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

Gemlik Belediyesi ulaşıma yönelik yatırımları arttırdı

Yaşam 29.10.2019 - 23:41, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 2676+ kez okundu.
 

Gemlik Belediyesi ulaşıma yönelik yatırımları arttırdı

Gemlik Belediyesi yeni açılan yollar ile ihtiyaç duyulan alanlarda yol çalışmalarına devam ediyor.

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Umurbey Mahallesi’nde yeni açılan Ertuğrulgazi Caddesi’nde yoğun çalışmalar gerçekleştirdi. Zeytinlik çevresinde, yol üzerinde bir okul da bulunan caddede düzenleme gerçekleştiren ekipler, caddenin yaklaşık 500 metrelik bölümünde sathi kaplama yaptı. Öte yandan yolun çevresinde gerek görülen noktalara yama ve düzeltme de gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri 30 tonu aşkın soğuk asfalt kaplama kullandı. Daha sonra Büyük Kumla’da çalışmalara devam eden ekipler, uzun süredir Kumlalıların talep ettiği mezarlık yolu genişletme çalışmalarını tamamladı. Büyük Kumla Muhtarı Nuri Çakır da çalışmaları takip ederek Fen İşleri çalışanlarına teşekkür etti. Mevcut ihtiyaçlar tamamlanırken yeni yollar düzenleniyor Fen İşleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği çalışmaların hızla devam edeceğini belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan şöyle konuştu: “Ekiplerimiz çalışmaları iki koldan yürütüyor. Birincisi, mevcut yollarda ihtiyaç duyulan tamir ve bakım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yollardaki bozuklukları gören vatandaşlarımız gerek whatsapp gerek çağrı merkezimiz üzerinden ihtiyaçları bizlere ulaştırırken ekiplerimiz de hızlı şekilde gerekli düzenlemeleri yapıyor. Diğer çalışmalar ise özellikle kırsal alanlarda yeni açılan yollarda gerçekleşiyor. Altyapı çalışmaları henüz tamamlanmayan bu yollarda soğuk asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor.  
Gemlik Belediyesi yeni açılan yollar ile ihtiyaç duyulan alanlarda yol çalışmalarına devam ediyor.

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Umurbey Mahallesi’nde yeni açılan Ertuğrulgazi Caddesi’nde yoğun çalışmalar gerçekleştirdi. Zeytinlik çevresinde, yol üzerinde bir okul da bulunan caddede düzenleme gerçekleştiren ekipler, caddenin yaklaşık 500 metrelik bölümünde sathi kaplama yaptı. Öte yandan yolun çevresinde gerek görülen noktalara yama ve düzeltme de gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri 30 tonu aşkın soğuk asfalt kaplama kullandı. Daha sonra Büyük Kumla’da çalışmalara devam eden ekipler, uzun süredir Kumlalıların talep ettiği mezarlık yolu genişletme çalışmalarını tamamladı. Büyük Kumla Muhtarı Nuri Çakır da çalışmaları takip ederek Fen İşleri çalışanlarına teşekkür etti.

Mevcut ihtiyaçlar tamamlanırken yeni yollar düzenleniyor

Fen İşleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği çalışmaların hızla devam edeceğini belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan şöyle konuştu: “Ekiplerimiz çalışmaları iki koldan yürütüyor. Birincisi, mevcut yollarda ihtiyaç duyulan tamir ve bakım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yollardaki bozuklukları gören vatandaşlarımız gerek whatsapp gerek çağrı merkezimiz üzerinden ihtiyaçları bizlere ulaştırırken ekiplerimiz de hızlı şekilde gerekli düzenlemeleri yapıyor. Diğer çalışmalar ise özellikle kırsal alanlarda yeni açılan yollarda gerçekleşiyor. Altyapı çalışmaları henüz tamamlanmayan bu yollarda soğuk asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar