vip
Mustafa Dündar

Gemlik kapalı pazar yerine yürüyen merdiven kuruldu

Yaşam 08.11.2019 - 07:28, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 2076+ kez okundu.
 

Gemlik kapalı pazar yerine yürüyen merdiven kuruldu

Gemlik Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde bir süredir devam eden aksaklıklar giderilmeye başlandı. Pazar yerinde yapılan ilk çalışmalarda bir süredir atıl durumda olan merdiven yeniden çalıştırıldı.

Pazar Yeri’nin elektrik aksamında ihtiyaç duyulan gerekli tadilatın ardından yeniden çalışır hale gelen merdiven alışveriş için gelen Gemliklilerin kullanımına açıldı. Merdiven tadilatının tamamlanmasının ardından Gemlik Belediyesi Başkanvekili Emir Birgün, Başkan Yardımcısı Zeynek Akış Serintürk, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki ve belediye meclis üyeleri alanı inceledi. Merdiveni de test eden belediye heyeti, Pazar yerinin diğer ihtiyaçlarını için incelemelerine devam etti. Üst kata çatı yapılacak Kapalı Pazar Yeri’nde devam edecek olan düzenleme çalışmaları ile ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanvekili Emir Birgün, merdivenin uzun süredir yerine getirilmesi gereken bir ihtiyaç olduğunu belirterek, Pazar alanında üst kata kolayca ulaşılabileceğini dile getirdi. Birgün şöyle konuştu: “Kapalı Pazar Yerimizde ihtiyaç duyulan çalışmaları belirlemiştik. Pazarın çevre düzenlemesi, lavabo ve tuvaletleri ile ilgili bir takım eksiklikleri ile merdivenin arıza durumu vardı. Ayrıca üst katta kurulan köylü pazarının da açık olması hem pazarcıları hem alışveriş yapanlar için olumsuz durumlara neden olabiliyordu. Merdiven problemini çözdük. Köylü pazarının kurulduğu üst kata da çatı yapacağız. Böylece üst katta da pazarcılar ve alışveriş yapan hemşerilerimiz özellikle yağışlı havalardan etkilenmeyecek. Seçim dönemi de belirttiğimiz gibi Gemlik Kapalı Pazar Yerini eksiksiz ve daha kullanışlı bir yer haline getirmek için çalışmalarımız sürecek.  
Gemlik Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde bir süredir devam eden aksaklıklar giderilmeye başlandı. Pazar yerinde yapılan ilk çalışmalarda bir süredir atıl durumda olan merdiven yeniden çalıştırıldı.

Pazar Yeri’nin elektrik aksamında ihtiyaç duyulan gerekli tadilatın ardından yeniden çalışır hale gelen merdiven alışveriş için gelen Gemliklilerin kullanımına açıldı.

Merdiven tadilatının tamamlanmasının ardından Gemlik Belediyesi Başkanvekili Emir Birgün, Başkan Yardımcısı Zeynek Akış Serintürk, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki ve belediye meclis üyeleri alanı inceledi. Merdiveni de test eden belediye heyeti, Pazar yerinin diğer ihtiyaçlarını için incelemelerine devam etti.

Üst kata çatı yapılacak

Kapalı Pazar Yeri’nde devam edecek olan düzenleme çalışmaları ile ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanvekili Emir Birgün, merdivenin uzun süredir yerine getirilmesi gereken bir ihtiyaç olduğunu belirterek, Pazar alanında üst kata kolayca ulaşılabileceğini dile getirdi. Birgün şöyle konuştu: “Kapalı Pazar Yerimizde ihtiyaç duyulan çalışmaları belirlemiştik. Pazarın çevre düzenlemesi, lavabo ve tuvaletleri ile ilgili bir takım eksiklikleri ile merdivenin arıza durumu vardı. Ayrıca üst katta kurulan köylü pazarının da açık olması hem pazarcıları hem alışveriş yapanlar için olumsuz durumlara neden olabiliyordu. Merdiven problemini çözdük. Köylü pazarının kurulduğu üst kata da çatı yapacağız. Böylece üst katta da pazarcılar ve alışveriş yapan hemşerilerimiz özellikle yağışlı havalardan etkilenmeyecek. Seçim dönemi de belirttiğimiz gibi Gemlik Kapalı Pazar Yerini eksiksiz ve daha kullanışlı bir yer haline getirmek için çalışmalarımız sürecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar