vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

Gıda Mühendisleri Odası’nda Serkan Durmuş dönemi

Sektörel 27.01.2020 - 13:41, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 3168+ kez okundu.
 

Gıda Mühendisleri Odası’nda Serkan Durmuş dönemi

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi olağan genel kurulunda Serkan Durmuş’un başını çektiği yönetim kurulu kazandı.

Bursa Akademik Odalar Yerleşkesi BAOB’da gerçekleşen seçim heyecanına gıda mühendisleri yoğun ilgi gösterdi. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin son iki dönem Başkanlığı’nı yürüten Lale Yıldız ile odanın dört dönem Başkanlığını yapan kurucu Başkan Serkan Durmuş’un yarıştığı seçim heyecanlı geçti. Kesin olmayan sonuçlara göre, 228 oda üyesinin katıldığı seçimlerde 169 oy alan Serkan Durmuş, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin 2020-2022 yılları 7. dönem Başkanı oldu.  “Bize Yenilik Gerek” mottosuyla başarılı bir seçim süreci geçirdiklerini ifade eden Serkan Durmuş, şunları söyledi: YENİLİKÇİ PROJELER DÖNEMİ    “Mesleğimiz ve odamız adına başarılı bir seçim sürecini tamamladık. Yeni dönemde hep birlikte meslek örgütlerimiz ve meslektaşlarımızla beraber yeni projeleri ve yeni fikirleri hayata geçireceğiz. Bu yola çıkarken hedeflerimiz ve projelerimizle yola çıkmıştık. Bu süreçte bizlere katkı sağlayan ve destek olan tüm meslektaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde gece-gündüz demeden mesleğimiz ve odamız adına çalışmalar yapan tüm ekip arkadaşlarıma ve ailelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca, odamızın önceki dönem Başkanı, sevgili arkadaşımız Lale Yıldız ve ekibindeki meslektaşlarımıza da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.  İnanıyorum ki, yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi daha yukarılara taşıyacağız. Bursa’da nerede gıda konuşuluyorsa, bizler projelerimizle orada olacağız.”   
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi olağan genel kurulunda Serkan Durmuş’un başını çektiği yönetim kurulu kazandı.

Bursa Akademik Odalar Yerleşkesi BAOB’da gerçekleşen seçim heyecanına gıda mühendisleri yoğun ilgi gösterdi. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin son iki dönem Başkanlığı’nı yürüten Lale Yıldız ile odanın dört dönem Başkanlığını yapan kurucu Başkan Serkan Durmuş’un yarıştığı seçim heyecanlı geçti. Kesin olmayan sonuçlara göre, 228 oda üyesinin katıldığı seçimlerde 169 oy alan Serkan Durmuş, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin 2020-2022 yılları 7. dönem Başkanı oldu. 

“Bize Yenilik Gerek” mottosuyla başarılı bir seçim süreci geçirdiklerini ifade eden Serkan Durmuş, şunları söyledi:

YENİLİKÇİ PROJELER DÖNEMİ

 

 “Mesleğimiz ve odamız adına başarılı bir seçim sürecini tamamladık. Yeni dönemde hep birlikte meslek örgütlerimiz ve meslektaşlarımızla beraber yeni projeleri ve yeni fikirleri hayata geçireceğiz. Bu yola çıkarken hedeflerimiz ve projelerimizle yola çıkmıştık. Bu süreçte bizlere katkı sağlayan ve destek olan tüm meslektaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde gece-gündüz demeden mesleğimiz ve odamız adına çalışmalar yapan tüm ekip arkadaşlarıma ve ailelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca, odamızın önceki dönem Başkanı, sevgili arkadaşımız Lale Yıldız ve ekibindeki meslektaşlarımıza da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.  İnanıyorum ki, yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi daha yukarılara taşıyacağız. Bursa’da nerede gıda konuşuluyorsa, bizler projelerimizle orada olacağız.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar