vip
Mustafa Dündar

HASAN EKER, TÜRSAB YÖNETİM KURULU’NDA…

Turizm 03.12.2019 - 21:22, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 6643+ kez okundu.
 

HASAN EKER, TÜRSAB YÖNETİM KURULU’NDA…

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 24. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimi, mevcut başkan Firuz Bağlıkaya kazandı. Firuz Bağlıkaya’nın Yönetim Kurulu’nda asil üye olarak BURKON Turizm & Kongre Genel Müdürü Hasan Eker de yer aldı.

TÜRSAB 24. Olağan Genel Kurulu’nun 1 Aralık Pazar günü gerçekleşen seçimde, başkan ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Kullanılan 4 bin 65 oyun, 2 bin 510’unu alan Firuz Bağlıkaya, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.   TÜRSAB Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu: Firuz Bağlıkaya (Başkan) Ali Bilir, Abdulhamit Kuk, Hasan Eker, Diyaeddin Şahin, Ceren Anadol, Soner Bacaksız, Nalan Yeşilyurt.   TÜRSAB’ın 24. Olağan Genel Kurulu ve seçimiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan BURKON Turizm & Kongre Genel Müdürü ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Eker, “Başarılı bir Genel Kurul süreci tamamladık. Sektörümüz için hayırlı olmasını dilerim. TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu’na seçilmiş olmaktan dolayı da mutluyum. Uzun yıllardır turizm sektöründe faaliyet gösteren birisi olarak ülke turizmine TÜRSAB Genel Merkezi çatısı altında ve Sayın Firuz Bağlıkaya liderliğinde ülke turizmi ve mesleğimizin gelişimi için çalışacak olmanın heyecanını hissediyorum. Bu vesileyle bizleri destekleyen tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder; aday olan, oy vermeye gelerek mesleğine sahip çıkan üyelerimizi de kutluyorum. Bu göreve beni uygun gören Başkanımız Sayın Bağlıkaya’ya, önceki yönetimimize ve özveri ile çalışan seçim çalışma grubumuza, desteklerini esirgemeyen BTK Başkanımız Sayın Murat Saraçoğlu ve bağlı üyelerine çok teşekkür ederim” dedi.   
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 24. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimi, mevcut başkan Firuz Bağlıkaya kazandı. Firuz Bağlıkaya’nın Yönetim Kurulu’nda asil üye olarak BURKON Turizm & Kongre Genel Müdürü Hasan Eker de yer aldı.

TÜRSAB 24. Olağan Genel Kurulu’nun 1 Aralık Pazar günü gerçekleşen seçimde, başkan ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Kullanılan 4 bin 65 oyun, 2 bin 510’unu alan Firuz Bağlıkaya, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

 

TÜRSAB Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu: Firuz Bağlıkaya (Başkan) Ali Bilir, Abdulhamit Kuk, Hasan Eker, Diyaeddin Şahin, Ceren Anadol, Soner Bacaksız, Nalan Yeşilyurt.

 

TÜRSAB’ın 24. Olağan Genel Kurulu ve seçimiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan BURKON Turizm & Kongre Genel Müdürü ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Eker, “Başarılı bir Genel Kurul süreci tamamladık. Sektörümüz için hayırlı olmasını dilerim. TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu’na seçilmiş olmaktan dolayı da mutluyum. Uzun yıllardır turizm sektöründe faaliyet gösteren birisi olarak ülke turizmine TÜRSAB Genel Merkezi çatısı altında ve Sayın Firuz Bağlıkaya liderliğinde ülke turizmi ve mesleğimizin gelişimi için çalışacak olmanın heyecanını hissediyorum. Bu vesileyle bizleri destekleyen tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder; aday olan, oy vermeye gelerek mesleğine sahip çıkan üyelerimizi de kutluyorum. Bu göreve beni uygun gören Başkanımız Sayın Bağlıkaya’ya, önceki yönetimimize ve özveri ile çalışan seçim çalışma grubumuza, desteklerini esirgemeyen BTK Başkanımız Sayın Murat Saraçoğlu ve bağlı üyelerine çok teşekkür ederim” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar