vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

İMSİAD İLE AHŞAPDER’DEN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Sektörel 29.11.2019 - 23:19, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 1945+ kez okundu.
 

İMSİAD İLE AHŞAPDER’DEN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

İnşaat sektörünün Bursa’daki çatı kuruluşu olan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), kurumlar arası işbirliğine bir yenisini ekledi. Ahşap Sanayicileri ve Profesyonelleri Derneği (AHŞAPDER) ile İMSİAD arasında imzalanan protokol çerçevesinde, iki dernek arasında ekonomik iş birlikleri geliştirilmesinin yanı sıra üyelere yönelik çalışmaların yürütülmesi de hedefleniyor.

AHŞAPDER, ilk işbirliği protokolünü, İnşaat sektörünün Bursa’daki çatı kuruluşu olan İMSİAD’la imzaladı. İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve AHŞAPDER Başkanı Erkan Kalafat’ın imzaladığı protokol çerçevesinde; iki dernek arasında ekonomik iş birlikleri geliştirilmesi, her iki kurum üyeleri arasında iş birlikleri sağlanması, üyelerin iş birlikleri yapabilmesi için ikili görüşmeler ve üyelerin gelişimi için karşılıklı eğitimler organize edilmesi, AB projeleri konusunda işbirliği yapılması ve işbirliği amaçlı ülkelerarası geziler gerçekleştirmesi hedefleniyor.   “İşbirliğimizi geliştirelim”   İMSİAD dernek merkezinde gerçekleşen törenin ardından konuşan İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, İMSİAD’ın kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Andıç, “Bugüne kadar pek çok kurumla işbirliğine gittik, protokoller imzalayarak. Onlara, özellikle bizler için yeri ayrı olan ahşap konusunda bir yenisini eklemekten mutluluk duyuyoruz. İnşallah güzel işbirliklerinin kapısını aralayacağız bu protokolle. Protokolün iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorken, ilk protokolünüzün bizle olması ayrıca mutlu etti bizleri” diye konuştu.   İMSİAD’la bir işbirliği protokolüne imza atmaktan dolayı mutlu olduklarını ve İMSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten AHŞAPDER Başkanı Erkan Kalafat, derneğin ilk işbirliği protokolünü İMSİAD’la yaptığına dikkat çekti. Kalafat, imzaladıkları protokolün her iki dernek için de hayırlı olmasını sözlerine ekledi.
İnşaat sektörünün Bursa’daki çatı kuruluşu olan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), kurumlar arası işbirliğine bir yenisini ekledi. Ahşap Sanayicileri ve Profesyonelleri Derneği (AHŞAPDER) ile İMSİAD arasında imzalanan protokol çerçevesinde, iki dernek arasında ekonomik iş birlikleri geliştirilmesinin yanı sıra üyelere yönelik çalışmaların yürütülmesi de hedefleniyor.

AHŞAPDER, ilk işbirliği protokolünü, İnşaat sektörünün Bursa’daki çatı kuruluşu olan İMSİAD’la imzaladı.

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve AHŞAPDER Başkanı Erkan Kalafat’ın imzaladığı protokol çerçevesinde; iki dernek arasında ekonomik iş birlikleri geliştirilmesi, her iki kurum üyeleri arasında iş birlikleri sağlanması, üyelerin iş birlikleri yapabilmesi için ikili görüşmeler ve üyelerin gelişimi için karşılıklı eğitimler organize edilmesi, AB projeleri konusunda işbirliği yapılması ve işbirliği amaçlı ülkelerarası geziler gerçekleştirmesi hedefleniyor.

 

“İşbirliğimizi geliştirelim”

 

İMSİAD dernek merkezinde gerçekleşen törenin ardından konuşan İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, İMSİAD’ın kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Andıç, “Bugüne kadar pek çok kurumla işbirliğine gittik, protokoller imzalayarak. Onlara, özellikle bizler için yeri ayrı olan ahşap konusunda bir yenisini eklemekten mutluluk duyuyoruz. İnşallah güzel işbirliklerinin kapısını aralayacağız bu protokolle. Protokolün iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorken, ilk protokolünüzün bizle olması ayrıca mutlu etti bizleri” diye konuştu.

 

İMSİAD’la bir işbirliği protokolüne imza atmaktan dolayı mutlu olduklarını ve İMSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten AHŞAPDER Başkanı Erkan Kalafat, derneğin ilk işbirliği protokolünü İMSİAD’la yaptığına dikkat çekti. Kalafat, imzaladıkları protokolün her iki dernek için de hayırlı olmasını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar