vip
Mustafa Dündar

İznik Belediyesi 3 ay kira almayacak

Yerel Yönetim 05.01.2021 - 12:40, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 3500+ kez okundu.
 

İznik Belediyesi 3 ay kira almayacak

İznik Belediyesi, korona virüs salgını dolayısıyla belediyeye ait iş yerlerinden 3 ay daha kira almayacağını açıkladı.

İznik Belediyesi, korona virüs salgını dolayısıyla belediyeye ait iş yerlerinden 3 ay daha kira almayacağını açıkladı. 2021 yılı Ocak ayı Belediye Meclisinde koronavirüs salgını sebebiyle işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafa yönelik bir görüşme yapıldı. İznik Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün teklifi olarak meclise gelen maddede, belediyeye ait işyerlerinin kiralarının ertelenmesi masaya yatırıldı. Oy birliği ile alınan bu kararla İznik Belediyesi, kiracı esnafının kira ödemelerinin 2021 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarında alınmayacağını açıkladı. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, "Yaklaşık bir yıldır gerek dezenfekte, hijyen ve temizlik çalışmalarıyla 7 gün 24 saat esasıyla mücadele ettiğimiz salgın döneminden en çok etkilenen esnaflarımıza elimizden gelen desteği verdik ve vermeye devam ediyoruz. Hükûmetimizin bu süreçte yapmış olduğu önemli destekler üretim zincirinin en iyi şekilde aksamadan işlemesini sağlıyor. Bizler de bu süreçte kendi yetki alanlarımızda esnaflarımıza desteğimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda belediye meclisimizde 2021 yılında da belediyemize ait iş yerlerinden 3 ay daha kira almıyoruz. Bu süreci hep birlikte başaracak ve aşacağız” dedi.
İznik Belediyesi, korona virüs salgını dolayısıyla belediyeye ait iş yerlerinden 3 ay daha kira almayacağını açıkladı.

İznik Belediyesi, korona virüs salgını dolayısıyla belediyeye ait iş yerlerinden 3 ay daha kira almayacağını açıkladı.


2021 yılı Ocak ayı Belediye Meclisinde koronavirüs salgını sebebiyle işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafa yönelik bir görüşme yapıldı. İznik Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün teklifi olarak meclise gelen maddede, belediyeye ait işyerlerinin kiralarının ertelenmesi masaya yatırıldı. Oy birliği ile alınan bu kararla İznik Belediyesi, kiracı esnafının kira ödemelerinin 2021 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarında alınmayacağını açıkladı.


İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, "Yaklaşık bir yıldır gerek dezenfekte, hijyen ve temizlik çalışmalarıyla 7 gün 24 saat esasıyla mücadele ettiğimiz salgın döneminden en çok etkilenen esnaflarımıza elimizden gelen desteği verdik ve vermeye devam ediyoruz. Hükûmetimizin bu süreçte yapmış olduğu önemli destekler üretim zincirinin en iyi şekilde aksamadan işlemesini sağlıyor. Bizler de bu süreçte kendi yetki alanlarımızda esnaflarımıza desteğimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda belediye meclisimizde 2021 yılında da belediyemize ait iş yerlerinden 3 ay daha kira almıyoruz. Bu süreci hep birlikte başaracak ve aşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar