vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

Karacabey, Atatürk İlkokulu 57 yıl sonra ilk mezunlarını bir araya getirdi

Eğitim 31.10.2019 - 21:34, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 2584+ kez okundu.
 

Karacabey, Atatürk İlkokulu 57 yıl sonra ilk mezunlarını bir araya getirdi

Karacabey’de 1962 yılında ilk mezunlarını veren Atatürk İlkokulu, 57 yıl sonra ilk kez tüm mezunlarını düzenlenen bir etkinlikle bir araya getirdi.

Karacabey’de 1962 yılında ilk mezunlarını veren Atatürk İlkokulu, 57 yıl sonra ilk kez tüm mezunlarını düzenlenen bir etkinlikle bir araya getirdi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezunlar buluşmasında okulun en eski öğretmenlerinden 95 yaşındaki Mustafa Balkanlı büyük ilgi görürken, okulun eski mezunlarından ünlü Ekonomi Profesörü Ufuk Akçiğit de dikkat çeken bir diğer isim oldu.    Karacabey’de 1962 yılından bu yana eğitim öğretim hayatını sürdüren Atatürk İlkokulu, bu yıl ilk kez mezunlarını bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu okul bahçesinde gerçekleştirilen buluşmaya Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’in yanı sıra eski mezunlar ile okul öğretmenleri katılım gösterdi.   Buluşmada, okulun 1962 yılındaki ilk mezunlarına hazırlanan hatıra madalyası takdim edildi. Okulun eski mezunlarından dünyaca ünlü Ekonomi Profesörü Ufuk Akçiğit buluşmadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, etkinlikte emeği geçen okul aile birliğine, okul yöneticilerine ve katılım gösteren mezunlara teşekkür etti.   Tüm mezunlara teşekkür ediyorum   Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, böylesine güzel bir etkinlikte yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Buluşmaya katılan tüm mezunlara teşekkür ediyorum. Bu okulda eminim unutulmaz hatıralar yaşanmıştır” dedi. Özkan, konuşmasının ardından okulun en eski öğretmenlerinden 95 yaşındaki Mustafa Balkanlı ile sohbet etti. Atatürk İlkokulu Müdürü Şaban Vural ise “Buluşmamıza katılım gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Böyle anlamlı bir etkinlikte bir arada olmak harika bir duygu. Umuyorum buluşmamız bundan sonra geleneksel bir hal alacak. Seneye daha fazla mezuna ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.   Ünlü profesörden okula destek sözü   Buluşmada bir konuşma yapan Prof. Ufuk Akçiğit de, eğitim hayatının en güzel yıllarını Atatürk İlkokulu’nda geçirdiğini kaydetti. Akçiğit, okula böyle bir vesile ile gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, okuldaki robotik kodlama ve akıl zeka oyunları atölyesinin tüm masraflarını üstleneceğini açıkladı. Akçiğit, ayrıca ek bina ihtiyaçlarını karşılama noktasında yardımcı olacağını ve okula yapılacak yeni binada yer alması planlanan kütüphanenin tüm masraflarını da kendisinin üstleneceğinin sözünü verdi.    Davetliler daha sonra DJ Ali Toprak’ın nostaljik parçalarından oluşturduğu programla gönüllerince eğlendi.  
Karacabey’de 1962 yılında ilk mezunlarını veren Atatürk İlkokulu, 57 yıl sonra ilk kez tüm mezunlarını düzenlenen bir etkinlikle bir araya getirdi.

Karacabey’de 1962 yılında ilk mezunlarını veren Atatürk İlkokulu, 57 yıl sonra ilk kez tüm mezunlarını düzenlenen bir etkinlikle bir araya getirdi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezunlar buluşmasında okulun en eski öğretmenlerinden 95 yaşındaki Mustafa Balkanlı büyük ilgi görürken, okulun eski mezunlarından ünlü Ekonomi Profesörü Ufuk Akçiğit de dikkat çeken bir diğer isim oldu. 

 

Karacabey’de 1962 yılından bu yana eğitim öğretim hayatını sürdüren Atatürk İlkokulu, bu yıl ilk kez mezunlarını bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu okul bahçesinde gerçekleştirilen buluşmaya Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’in yanı sıra eski mezunlar ile okul öğretmenleri katılım gösterdi.

 

Buluşmada, okulun 1962 yılındaki ilk mezunlarına hazırlanan hatıra madalyası takdim edildi. Okulun eski mezunlarından dünyaca ünlü Ekonomi Profesörü Ufuk Akçiğit buluşmadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, etkinlikte emeği geçen okul aile birliğine, okul yöneticilerine ve katılım gösteren mezunlara teşekkür etti.

 

Tüm mezunlara teşekkür ediyorum

 

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, böylesine güzel bir etkinlikte yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Buluşmaya katılan tüm mezunlara teşekkür ediyorum. Bu okulda eminim unutulmaz hatıralar yaşanmıştır” dedi. Özkan, konuşmasının ardından okulun en eski öğretmenlerinden 95 yaşındaki Mustafa Balkanlı ile sohbet etti. Atatürk İlkokulu Müdürü Şaban Vural ise “Buluşmamıza katılım gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Böyle anlamlı bir etkinlikte bir arada olmak harika bir duygu. Umuyorum buluşmamız bundan sonra geleneksel bir hal alacak. Seneye daha fazla mezuna ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Ünlü profesörden okula destek sözü

 

Buluşmada bir konuşma yapan Prof. Ufuk Akçiğit de, eğitim hayatının en güzel yıllarını Atatürk İlkokulu’nda geçirdiğini kaydetti. Akçiğit, okula böyle bir vesile ile gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, okuldaki robotik kodlama ve akıl zeka oyunları atölyesinin tüm masraflarını üstleneceğini açıkladı. Akçiğit, ayrıca ek bina ihtiyaçlarını karşılama noktasında yardımcı olacağını ve okula yapılacak yeni binada yer alması planlanan kütüphanenin tüm masraflarını da kendisinin üstleneceğinin sözünü verdi. 

 

Davetliler daha sonra DJ Ali Toprak’ın nostaljik parçalarından oluşturduğu programla gönüllerince eğlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar