vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

Kestel Belediyesi’nden 4 Bin Öğrenciye Kırtasiye Desteği

Yerel Yönetim 13.10.2020 - 09:14, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 2509+ kez okundu.
 

Kestel Belediyesi’nden 4 Bin Öğrenciye Kırtasiye Desteği

Kestel Belediyesi, yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte, ilçedeki 4 bin 100 öğrenciye kırtasiye seti hediye etti.

Kestel Belediyesi, geleneksel hale getirdiği hediye kırtasiye setlerinin dağıtımına bu yıl da devam etti. Belediye Başkanı Önder Tanır, Kaymakam Ahmet Karakaya, Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Uç, İlçe Jandarma Komutanı Can Ayhan ve İlçe Emniyet Müdürü Okan Şen, Yenimahalle İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilere kırtasiye setlerini hediye etti.     İçlerinde temel eğitim araç-gereçlerinin bulunduğu  4 bin 100 kırtasiye seti, 1.2.3 ve 4.sınıf öğrencilerine dağıtılmak üzere ilçede bulunan 16 ilkokulun idarecilerine teslim edildi. Konuya ilişkin konuşan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, ‘’ Kestel Belediyesi olarak, okullarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın yoğun olarak bir araya geldiği tüm alanlarda dezenfekte işlemlerimiz devam ediyor. Yüz yüze eğitimin başlayacağı tarihin kesinlik kazanmasıyla, ekiplerimiz dezenfekte ve temizlik seferberliği başlattı. Sınıflar, kütüphaneler, kantinler en ince ayrıntılarına kadar dezenfekte edildi. Eğitim süresi boyunca da belirli aralıklarla bu dezenfekte çalışmalarımız devam edecektir. Gayemiz, öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim görmeleri. Bugünde, yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerimize, geleneksel hale getirdiğimiz kırtasiye setlerini ulaştırdık. 4 bin 100 öğrencimize, içlerinde boya kalemlerinden cetvele, silgiden, makasa kadar bulunan setleri hediye ediyoruz. Amacımız onlara hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve bunun yanında da çocuklarımıza bir destek de bulunmak. Bir kent için en önemli şey eğitimdir. Çocuklarımızın geleceğini hep birlikte oluşturmamız lazım. Bu pırıl pırıl çocuklarımız öğretmenlerimize emanet,  inşallah Kestelimizin geleceği çocuklarımızın sayesinde gelişecek” diye konuştu.  
Kestel Belediyesi, yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte, ilçedeki 4 bin 100 öğrenciye kırtasiye seti hediye etti.

Kestel Belediyesi, geleneksel hale getirdiği hediye kırtasiye setlerinin dağıtımına bu yıl da devam etti. Belediye Başkanı Önder Tanır, Kaymakam Ahmet Karakaya, Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Uç, İlçe Jandarma Komutanı Can Ayhan ve İlçe Emniyet Müdürü Okan Şen, Yenimahalle İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilere kırtasiye setlerini hediye etti.

 

 

İçlerinde temel eğitim araç-gereçlerinin bulunduğu  4 bin 100 kırtasiye seti, 1.2.3 ve 4.sınıf öğrencilerine dağıtılmak üzere ilçede bulunan 16 ilkokulun idarecilerine teslim edildi. Konuya ilişkin konuşan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, ‘’ Kestel Belediyesi olarak, okullarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın yoğun olarak bir araya geldiği tüm alanlarda dezenfekte işlemlerimiz devam ediyor. Yüz yüze eğitimin başlayacağı tarihin kesinlik kazanmasıyla, ekiplerimiz dezenfekte ve temizlik seferberliği başlattı. Sınıflar, kütüphaneler, kantinler en ince ayrıntılarına kadar dezenfekte edildi. Eğitim süresi boyunca da belirli aralıklarla bu dezenfekte çalışmalarımız devam edecektir. Gayemiz, öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim görmeleri. Bugünde, yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerimize, geleneksel hale getirdiğimiz kırtasiye setlerini ulaştırdık. 4 bin 100 öğrencimize, içlerinde boya kalemlerinden cetvele, silgiden, makasa kadar bulunan setleri hediye ediyoruz. Amacımız onlara hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve bunun yanında da çocuklarımıza bir destek de bulunmak. Bir kent için en önemli şey eğitimdir. Çocuklarımızın geleceğini hep birlikte oluşturmamız lazım. Bu pırıl pırıl çocuklarımız öğretmenlerimize emanet,  inşallah Kestelimizin geleceği çocuklarımızın sayesinde gelişecek” diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar