vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

Kestel Belediyesi'nden eğitime destek projesi

Eğitim 10.10.2019 - 21:04, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 1763+ kez okundu.
 

Kestel Belediyesi'nden eğitime destek projesi

Kestel Belediyesi, lise ve orta okul son sınıf öğrencilerine her ay deneme sınavı yapıp soru ve kaynak kitaplar dağıtacak.

Kestel Kaymakamı Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Önder Tanır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen kaymakamlık binasında protokol imzaladı. Protokol kapsamında Kestel Belediyesi, eğitime destek projesi kapsamında ilçedeki orta okul ve lise son sınıflardaki ile mezun durumdaki üniversiteye hazırlanan yaklaşık 2 bin öğrenciye her ay deneme sınavı yapacak. Bu sınav ile birlikte öğrencilerin analizleri yapılıp, seviyeleri test edilecek. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede açılan kurslarda liselere giriş sınavına hazırlanan 700 öğrenciye, üniversiteye hazırlanan 350 öğrenciye ve mezun durumdaki 80 öğrenciye kaynak kitapları ile birlikte soru bankaları dağıtılacak. Böylece öğrenciler sınavlara belediyenin projesi kapsamında dağıttığı kitaplarla hazırlanacak.   İmza töreninin ardından konuşan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, “Liseye ve üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz için bir protokol imzaladık. 700 liseye hazırlanan, 350 üniversiteye ve 80 mezun olan öğrencimize vereceğimiz destek ile yanlarında olduğumuzu htireceğiz. Ayrıca her ay yapacağımız deneme sınavlarıyla 2 bin öğrencimizin eğitim seviyelerini, gelişimlerini takip edeceğiz. Bugünkü protokolümüz gençliğimiz ve Kestel adına hayırlı olsun” dedi.
Kestel Belediyesi, lise ve orta okul son sınıf öğrencilerine her ay deneme sınavı yapıp soru ve kaynak kitaplar dağıtacak.

Kestel Kaymakamı Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Önder Tanır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen kaymakamlık binasında protokol imzaladı. Protokol kapsamında Kestel Belediyesi, eğitime destek projesi kapsamında ilçedeki orta okul ve lise son sınıflardaki ile mezun durumdaki üniversiteye hazırlanan yaklaşık 2 bin öğrenciye her ay deneme sınavı yapacak. Bu sınav ile birlikte öğrencilerin analizleri yapılıp, seviyeleri test edilecek. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede açılan kurslarda liselere giriş sınavına hazırlanan 700 öğrenciye, üniversiteye hazırlanan 350 öğrenciye ve mezun durumdaki 80 öğrenciye kaynak kitapları ile birlikte soru bankaları dağıtılacak. Böylece öğrenciler sınavlara belediyenin projesi kapsamında dağıttığı kitaplarla hazırlanacak.

 

İmza töreninin ardından konuşan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, “Liseye ve üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz için bir protokol imzaladık. 700 liseye hazırlanan, 350 üniversiteye ve 80 mezun olan öğrencimize vereceğimiz destek ile yanlarında olduğumuzu htireceğiz. Ayrıca her ay yapacağımız deneme sınavlarıyla 2 bin öğrencimizin eğitim seviyelerini, gelişimlerini takip edeceğiz. Bugünkü protokolümüz gençliğimiz ve Kestel adına hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar