vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

Milletvekili Atilla Ödünç Gazcılar esnafı ile kahvaltı yaptı

Siyaset 09.02.2020 - 12:12, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 3853+ kez okundu.
 

Milletvekili Atilla Ödünç Gazcılar esnafı ile kahvaltı yaptı

Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Bursa'da esnafla ve muhtarlarla buluşarak kahvaltı yaptı. Taksi durağında taksicilerle sohbet etti. Deprem ve kentleşme üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde İş Adamı Ayhan Durgun'un davetlisi olarak Gazcılar caddesi esnafını ziyaret eden Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "kentleşme ve ticaret üzerine önemli bir noktadayız. Adını gaz yağı satan esnaflarımızdan alan ve sonrasında doğalgaz tahahhütü yapan ve malzemesi satan iş insanlarına ekmek kazandıran Gazcılar Caddesi, Bursa'nın esnaf kültürünün uzun yıllardır yaşandığı eşsiz noktalarındandır " dedi. Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez'inde eşlik ettiği programa, cadde esnafları ile cadde düzleminde bulunan 3 mahalle muhtarı katıldı. Osmangazi Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nden önemli hizmetler almalarına karşın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un açıklamaları ile heyecanlandıklarını ifade eden muhtarlar, "mahallelerimizin yeşil alanlara çocuk oyun parklarına ve ileri yaştaki insanlarımızın ulaşabilecekleri sağlık noktalarına ihtiyacı var. Ve yine artan nüfusa göre okul ihtiyacımız var" dediler. Vatandaşların sorunları ile an be an ilgilendiklerini ifade eden Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı telefonla arayarak esnafı ve vatandaşları buluşturdu. Dündar, "Gazcılar Osmangazi ilçemiz ve Bursamız için çok değerlidir. Bizlerin en büyük arzusu tarihi anıların buluştuğu bu ticaret mekanlarını yüzyıllar boyunca ayakta tutmaktır. Esnafımızın her zaman başımızın üstünde, gönlümüzde yeri vardır" dedi. Toplantıya ev sahipliği yapan İş Adamı Ayhan Durgun, "Ak Parti'de siyaset yapan ve önceki dönem Meclis Üyesi olan birisi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışmalarına bir katkı da ben sunmak istedim. Halkımızın sorunları ile ilgilenen ve onların derdine derman olan ilçe başkanımız ve Milletvekilimiz ile onları buluşturdum. Daha önce de Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Refik Özen ile muhtarlarımız ve esnafımız buluşmuştu. Gazcılar Caddemizin kente daha fazla katma değer üretebilmesi adına bu buluşmalara hız katacağız. Bizi telefonla arayarak desteklerini sunan Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'a da ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi. Toplantıya katılan Ulu Mahalle Muhtarı Sezen Fidan, Sakarya Mahalle Muhtarı Nusret Aydın, Kiremitçi Mahalle Muhtarı Kenan Solak ile hasbihal eden ve sorunlarını dinleyen Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ile Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez daha sonra esnafı ziyaret ederek taksicilerle sohbet ettiler.
Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Bursa'da esnafla ve muhtarlarla buluşarak kahvaltı yaptı. Taksi durağında taksicilerle sohbet etti. Deprem ve kentleşme üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde İş Adamı Ayhan Durgun'un davetlisi olarak Gazcılar caddesi esnafını ziyaret eden Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "kentleşme ve ticaret üzerine önemli bir noktadayız. Adını gaz yağı satan esnaflarımızdan alan ve sonrasında doğalgaz tahahhütü yapan ve malzemesi satan iş insanlarına ekmek kazandıran Gazcılar Caddesi, Bursa'nın esnaf kültürünün uzun yıllardır yaşandığı eşsiz noktalarındandır " dedi.

Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez'inde eşlik ettiği programa, cadde esnafları ile cadde düzleminde bulunan 3 mahalle muhtarı katıldı. Osmangazi Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nden önemli hizmetler almalarına karşın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un açıklamaları ile heyecanlandıklarını ifade eden muhtarlar, "mahallelerimizin yeşil alanlara çocuk oyun parklarına ve ileri yaştaki insanlarımızın ulaşabilecekleri sağlık noktalarına ihtiyacı var. Ve yine artan nüfusa göre okul ihtiyacımız var" dediler.

Vatandaşların sorunları ile an be an ilgilendiklerini ifade eden Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı telefonla arayarak esnafı ve vatandaşları buluşturdu. Dündar, "Gazcılar Osmangazi ilçemiz ve Bursamız için çok değerlidir. Bizlerin en büyük arzusu tarihi anıların buluştuğu bu ticaret mekanlarını yüzyıllar boyunca ayakta tutmaktır. Esnafımızın her zaman başımızın üstünde, gönlümüzde yeri vardır" dedi.

Toplantıya ev sahipliği yapan İş Adamı Ayhan Durgun, "Ak Parti'de siyaset yapan ve önceki dönem Meclis Üyesi olan birisi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışmalarına bir katkı da ben sunmak istedim. Halkımızın sorunları ile ilgilenen ve onların derdine derman olan ilçe başkanımız ve Milletvekilimiz ile onları buluşturdum. Daha önce de Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Refik Özen ile muhtarlarımız ve esnafımız buluşmuştu. Gazcılar Caddemizin kente daha fazla katma değer üretebilmesi adına bu buluşmalara hız katacağız. Bizi telefonla arayarak desteklerini sunan Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'a da ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

Toplantıya katılan Ulu Mahalle Muhtarı Sezen Fidan, Sakarya Mahalle Muhtarı Nusret Aydın, Kiremitçi Mahalle Muhtarı Kenan Solak ile hasbihal eden ve sorunlarını dinleyen Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ile Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez daha sonra esnafı ziyaret ederek taksicilerle sohbet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar