vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

Milletvekili Ödünç: 'AK Parti Büyük bir Ailedir'

Siyaset 24.12.2020 - 07:43, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 5885+ kez okundu.
 

Milletvekili Ödünç: 'AK Parti Büyük bir Ailedir'

AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Bursa İl Başkanlığı görevine atanan Sanayici İşadamı Davut Gürkan'ı görevi devir aldığı Ayhan Salman ile birlikte ağırladı.

Türkiye'nin geleceğini dünden bugüne inşa eden kadroların AK Parti kadroları olduğunu ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "Türkiye'nin kalbinde taht kurmuş gönüllerin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın her bir tuğlasında alınterinin bulunduğu AK Parti, bugün yine yeni hedefler için yek vücut olmuştur. Türkiye'nin en güçlü Büyükşehirlerinden olan Bursa'da ailemize yakışır bir İl Başkanlığı seçim süreci yaşanmış ve İl Başkanlığı koltuğunda oturan değerli büyüğümüz Ayhan Salman görevini Sanayici İşadamı Davut Gürkan ağabeyimize devir etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühleri ile gerçekleşen bu yenilenme süreci aslında bir bayrak nöbetinden öte değildir. Bugüne kadar Bursa'ya ve Türkiye'ye hizmet eden Sayın İl Başkanımız Ayhan Salman ve ekibine emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Hakkımızı helal ettiğimizi bir kere daha ifade etmek istiyorum. Ve yine görevi devir alan İl Başkanımız Sayın Davut Gürkan Ağabeyimize yeni dönemde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, Sayın Davut Gürkan Başkanımız Bursa ile kenetlenecek ve kuracağı başarılı bir ekip ile partimizin gücüne güç katacaktır" dedi.   AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu ve aslında AK Parti'nin Türkiye demek olduğunu vurgulayan AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, "Türkiye'nin birbirine bu kadar güçlü bağlarla bağlandığı bir başka siyasi parti yoktur. Ülkenin tamamında ve coğrafyanın her noktasında herbir mazlumun yanında olan AK Parti, büyük bir ailedir. Bililnmelidir ki, AK Parti demek Türkiye demektir. Ve Türkiye için çalışan herkesi AK Parti çatısı altında görmek mümkündür. İnanıyorum ki, 2023 yolculuğumuzda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yeni zaferleri milletimizle beraber kutlayacağız" dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Bursa İl Başkanlığı görevine atanan Sanayici İşadamı Davut Gürkan'ı görevi devir aldığı Ayhan Salman ile birlikte ağırladı.

Türkiye'nin geleceğini dünden bugüne inşa eden kadroların AK Parti kadroları olduğunu ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "Türkiye'nin kalbinde taht kurmuş gönüllerin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın her bir tuğlasında alınterinin bulunduğu AK Parti, bugün yine yeni hedefler için yek vücut olmuştur. Türkiye'nin en güçlü Büyükşehirlerinden olan Bursa'da ailemize yakışır bir İl Başkanlığı seçim süreci yaşanmış ve İl Başkanlığı koltuğunda oturan değerli büyüğümüz Ayhan Salman görevini Sanayici İşadamı Davut Gürkan ağabeyimize devir etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühleri ile gerçekleşen bu yenilenme süreci aslında bir bayrak nöbetinden öte değildir. Bugüne kadar Bursa'ya ve Türkiye'ye hizmet eden Sayın İl Başkanımız Ayhan Salman ve ekibine emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Hakkımızı helal ettiğimizi bir kere daha ifade etmek istiyorum. Ve yine görevi devir alan İl Başkanımız Sayın Davut Gürkan Ağabeyimize yeni dönemde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, Sayın Davut Gürkan Başkanımız Bursa ile kenetlenecek ve kuracağı başarılı bir ekip ile partimizin gücüne güç katacaktır" dedi.

 

AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu ve aslında AK Parti'nin Türkiye demek olduğunu vurgulayan AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, "Türkiye'nin birbirine bu kadar güçlü bağlarla bağlandığı bir başka siyasi parti yoktur. Ülkenin tamamında ve coğrafyanın her noktasında herbir mazlumun yanında olan AK Parti, büyük bir ailedir. Bililnmelidir ki, AK Parti demek Türkiye demektir. Ve Türkiye için çalışan herkesi AK Parti çatısı altında görmek mümkündür. İnanıyorum ki, 2023 yolculuğumuzda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yeni zaferleri milletimizle beraber kutlayacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar