vip
Mustafa Dündar

MUŞLU ÖĞRENCİLER BURSLARINI ALDI

Eğitim 19.11.2019 - 19:58, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 1724+ kez okundu.
 

MUŞLU ÖĞRENCİLER BURSLARINI ALDI

Bursa’da faaliyetlerini sürdüren MUŞİLDER Bursa’da okuyan ve burs başvurusunda bulunan Muşlu öğrencilere burslarının ilk taksidini teslim etti.

Bursa’da 2010 yılında faaliyetlerine  başlayan ve gün geçtikçe birbirinden güzel ve her biri birer sosyal sorumluluk projesi sayılabilecek organizasyonlara imza atan MUŞİLDER, Bursa’da okuyan Muşlu öğrencilerin 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk bursunu düzenlediği yemekli toplantıda kendilerine teslim etti. Toplantının açılış konuşmasını MUŞİLDER Başkanı Mehmet Veysi TUTKUN yaptı. Geleceğimiz teminatı olan ve gelecekte şimdi üstlendiğimiz sorumlulukları kendileri üstlenecek olan öğrenci kardeşlerimiz ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. MUŞİLDER olarak dağıtılacak bursların ilk taksidinin bugün öğrencilere teslim edileceğini belirtti.   Bursa’da Okuyan Muşlu Öğrencilere Burs Veriyoruz   Burs Komisyonu Başkanı Mehmet Akif BİNGÖL, burs dağıtımı ile ilgili yaptığı konuşmada Allah'u Tealanın  Kur’an-ı Kerim’de “Benim mümin bir kulumun sıkıntısını giderenin ben de sıkıntısını gideririm.” dediğini ve bizlerin de bunu şiar edinmiş,  bir araya gelmiş MUŞİLDER mensupları olarak 5. Yıldır Bursa’da okuyan ve Muş’un neresinden gelirse gelsin Bursa’da okuyan öğrencilerimize burs veriyoruz. Öğrenci burslarını  hayırsever hemşehrilerimizin marifetiyle ve kurduğumuz bir komisyonun çalışmaları ile veriyoruz. Bursun temininde ve gerekse de değerlendirme kriterlerinin belirlenmesinde mesai mefhumunu gözetmeksizin, özel hayatlarından feragat etmek suretiyle çok titiz çalışarak, bu yıl derneğimize müracat yapan ve evraklarını tamamlayan tüm Muşlu öğrencilere burs veriliyor.   Bursa’da Okuyan Öğrenci Kardeşlerimizle Tanışma İmkanı Buluyoruz   Bursa’da okuyan öğrencilerimizle de tanışma,  kendileriye hasbihal etme, sorunlarını yakından görme olanağına da vesile oluşturduğunu ifade eden BİNGÖL, aynı zamanda her burs dağıtımında yemekli toplantı yapıldığını ve bir değerimizle de tanışıp KonuşMuş programı gerçekleştirdiklerini ifade etti.   
Bursa’da faaliyetlerini sürdüren MUŞİLDER Bursa’da okuyan ve burs başvurusunda bulunan Muşlu öğrencilere burslarının ilk taksidini teslim etti.

Bursa’da 2010 yılında faaliyetlerine  başlayan ve gün geçtikçe birbirinden güzel ve her biri birer sosyal sorumluluk projesi sayılabilecek organizasyonlara imza atan MUŞİLDER, Bursa’da okuyan Muşlu öğrencilerin 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk bursunu düzenlediği yemekli toplantıda kendilerine teslim etti. Toplantının açılış konuşmasını MUŞİLDER Başkanı Mehmet Veysi TUTKUN yaptı. Geleceğimiz teminatı olan ve gelecekte şimdi üstlendiğimiz sorumlulukları kendileri üstlenecek olan öğrenci kardeşlerimiz ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. MUŞİLDER olarak dağıtılacak bursların ilk taksidinin bugün öğrencilere teslim edileceğini belirtti.

 

Bursa’da Okuyan Muşlu Öğrencilere Burs Veriyoruz

 

Burs Komisyonu Başkanı Mehmet Akif BİNGÖL, burs dağıtımı ile ilgili yaptığı konuşmada Allah'u Tealanın  Kur’an-ı Kerim’de “Benim mümin bir kulumun sıkıntısını giderenin ben de sıkıntısını gideririm.” dediğini ve bizlerin de bunu şiar edinmiş,  bir araya gelmiş MUŞİLDER mensupları olarak 5. Yıldır Bursa’da okuyan ve Muş’un neresinden gelirse gelsin Bursa’da okuyan öğrencilerimize burs veriyoruz. Öğrenci burslarını  hayırsever hemşehrilerimizin marifetiyle ve kurduğumuz bir komisyonun çalışmaları ile veriyoruz. Bursun temininde ve gerekse de değerlendirme kriterlerinin belirlenmesinde mesai mefhumunu gözetmeksizin, özel hayatlarından feragat etmek suretiyle çok titiz çalışarak, bu yıl derneğimize müracat yapan ve evraklarını tamamlayan tüm Muşlu öğrencilere burs veriliyor.

 

Bursa’da Okuyan Öğrenci Kardeşlerimizle Tanışma İmkanı Buluyoruz

 

Bursa’da okuyan öğrencilerimizle de tanışma,  kendileriye hasbihal etme, sorunlarını yakından görme olanağına da vesile oluşturduğunu ifade eden BİNGÖL, aynı zamanda her burs dağıtımında yemekli toplantı yapıldığını ve bir değerimizle de tanışıp KonuşMuş programı gerçekleştirdiklerini ifade etti. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar