vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

OBUTLAR DEVRİLDİ, DOSTLUKLAR PEKİŞTİ

Sektörel 02.02.2020 - 21:09, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 3625+ kez okundu.
 

OBUTLAR DEVRİLDİ, DOSTLUKLAR PEKİŞTİ

Alüminyum sektöründeki başarılı çalışmalarının yanı sıra çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği sosyal aktiviteleriyle de dikkat çeken Yeşilova Holding ve bünyesindeki şirketlerin katılımlarıyla geleneksel hale gelen bowling turnuvası yoğun ilgi gördü.

23 Ocak ve 30 Ocak tarihlerinde düzenlenen Yeşilova Holding ve bünyesindeki şirketlerin katılımlarıyla geleneksel hale getirilen ‘Yeşilova Holding Şirketler Arası Bowling Turnuvası” keyifli anlara sahne oldu. İki gün boyunca toplam 450 çalışandan oluşan 90 takımın katıldığı turnuvada şirketler kıyasıya yarıştı. İlk gün Cansan Alüminyum, Can Metal, Canray Ulaşım firmalarından oluşan takımlar arasından; Cansan Alüminyum “Gelişim Atölyesi” takımı birinci olurken, “Gölge” takımı ikinci, “5. Pres” takımı ise üçüncü oldu. En isabetli atışları yaparak en yüksek puanı alan Can Metal çalışanı Ümmühan Ergen “En skorer kadın” olurken, Cansan Alüminyum’dan Hamit Akbaş ise “En skorer erkek” ödülünü aldı.   ÇALIŞANLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ KATLANARAK BÜYÜYOR Turnuvanın ilk gününde Cansan Alüminyum ve Can Metal Genel Müdürü Selim Güney, Can Alüminyum Genel Müdürü İbrahim Aydın, Canel Otomotiv Genel Müdürü Umut Özdeş, Canray Ulaşım Genel Müdürü Ramazan Uçar ve Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yalçın Yeşilova’dan oluşan takım da kıyasıya geçen mücadelede ter döktü. Yarışmadan önce tüm takımlara başarılar dileyen Yalçın Yeşilova, Yeşilova Holding için artık bowling turnuvasının bir gelenek haline geldiğini söyledi.   İKİNCİ GÜNÜN STARTINI NEZİHE YEŞİLOVA VERDİ Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nezihe Yeşilova’nın atışı ile başlayan turnuvanın ikinci ayağında ise; Canel Otomotiv, Can Alüminyum, Holiday Inn Bursa City Centre ve Cansan Alüminyum’dan takımlar yarıştı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakada birincilik kupasını Cansan Alüminyum’dan “Canlar Takımı” kaldırırken ikinci olan takım Canel Otomotiv’den “Texas”, üçüncü olan takım ise yine Canel Otomotiv’den “Balın Gücü” oldu. En çok puanı alan kadın yarışmacı ödülünü ise Canel Otomotiv’den Sema Güler alırken, en çok puanı alan erkek yarışmacı ödülünün sahibi de Murat Çolakvermiş oldu.
Alüminyum sektöründeki başarılı çalışmalarının yanı sıra çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği sosyal aktiviteleriyle de dikkat çeken Yeşilova Holding ve bünyesindeki şirketlerin katılımlarıyla geleneksel hale gelen bowling turnuvası yoğun ilgi gördü.

23 Ocak ve 30 Ocak tarihlerinde düzenlenen Yeşilova Holding ve bünyesindeki şirketlerin katılımlarıyla geleneksel hale getirilen ‘Yeşilova Holding Şirketler Arası Bowling Turnuvası” keyifli anlara sahne oldu. İki gün boyunca toplam 450 çalışandan oluşan 90 takımın katıldığı turnuvada şirketler kıyasıya yarıştı. İlk gün Cansan Alüminyum, Can Metal, Canray Ulaşım firmalarından oluşan takımlar arasından; Cansan Alüminyum “Gelişim Atölyesi” takımı birinci olurken, “Gölge” takımı ikinci, “5. Pres” takımı ise üçüncü oldu. En isabetli atışları yaparak en yüksek puanı alan Can Metal çalışanı Ümmühan Ergen “En skorer kadın” olurken, Cansan Alüminyum’dan Hamit Akbaş ise “En skorer erkek” ödülünü aldı.

 

ÇALIŞANLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ KATLANARAK BÜYÜYOR

Turnuvanın ilk gününde Cansan Alüminyum ve Can Metal Genel Müdürü Selim Güney, Can Alüminyum Genel Müdürü İbrahim Aydın, Canel Otomotiv Genel Müdürü Umut Özdeş, Canray Ulaşım Genel Müdürü Ramazan Uçar ve Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yalçın Yeşilova’dan oluşan takım da kıyasıya geçen mücadelede ter döktü. Yarışmadan önce tüm takımlara başarılar dileyen Yalçın Yeşilova, Yeşilova Holding için artık bowling turnuvasının bir gelenek haline geldiğini söyledi.

 

İKİNCİ GÜNÜN STARTINI NEZİHE YEŞİLOVA VERDİ

Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nezihe Yeşilova’nın atışı ile başlayan turnuvanın ikinci ayağında ise; Canel Otomotiv, Can Alüminyum, Holiday Inn Bursa City Centre ve Cansan Alüminyum’dan takımlar yarıştı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakada birincilik kupasını Cansan Alüminyum’dan “Canlar Takımı” kaldırırken ikinci olan takım Canel Otomotiv’den “Texas”, üçüncü olan takım ise yine Canel Otomotiv’den “Balın Gücü” oldu. En çok puanı alan kadın yarışmacı ödülünü ise Canel Otomotiv’den Sema Güler alırken, en çok puanı alan erkek yarışmacı ödülünün sahibi de Murat Çolakvermiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar