vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

Osmangazi Belediyesi'nden Asırlık Çınarlara Anneler Günü Sürprizi

Yerel Yönetim 10.05.2020 - 19:17, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 2476+ kez okundu.
 

Osmangazi Belediyesi'nden Asırlık Çınarlara Anneler Günü Sürprizi

Osmangazi Belediyesi, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla ilçedeki 100 yaş ve üzerindeki anneleri ziyaret ederek, çeşitli hediyeler takdim etti. Belediye ekipleri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Anneler Günü için hazırlattığı hediyeleri de asırlık çınarlara ulaştırarak selamlarını iletti.

Osmangazi Belediyesi, bu yılki Anneler Günü’nde ilçedeki 100 yaş ve üzerindeki annelere büyük mutluluk yaşattı. Bu özel günde başımızın tacı annelerimizi unutmayan Osmangazi Belediyesi, ilçedeki asırlık çınarlara sürpriz ziyaret düzenledi. Belediye ekipleri, evlerinde ziyaret ettikleri asırlık annelere gül ve çeşitli hediyeler takdim etti. Osmangazi Belediyesi Vefa Destek Grubu ekipleri, ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Anneler Günü için hazırlattığı hediyeleri de kendilerine ulaştırdı. Ziyaret sırasında Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de İçişleri Bakanlığı tarafından Sakarya ilinde 100 yaş ve üzerinde anneler adına oluşturulan ‘Cennet Anneleri’ ormanına dikilen fidanların sertifikalarını asırlık çınarlara verdi. Asırlık anneler, sürpriz ziyaret karşısında duygulu anlar yaşadı. Evlerine gelen görevlilere memnuniyetlerini ifade ederek, teşekkür ettiler.   Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak, “Tüm annelerimiz bizim için çok değerli. Onlar, hayatımızın gerçek kahramanları. Bu yıl asırlık bir çınar gibi başımızda duran ve gölgeleriyle adeta bizleri koruyan 100 yaş ve üzerindeki annelerimizi evlerinde ziyaret ettik. Onlara olan sevgimizi ve saygımızı küçük hediyeler ile hissettirmek istedik. Ama esas değerli olan o kapıyı çalmamız, bu özel günde birlikte olmamızdır. Onlar bizim başımızın tacı. Geleneğimizin, inancımızın, yetiştirilişimizin gereği olarak daima yanlarında olacağız. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin. Ellerinden öpüyorum” dedi.
Osmangazi Belediyesi, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla ilçedeki 100 yaş ve üzerindeki anneleri ziyaret ederek, çeşitli hediyeler takdim etti. Belediye ekipleri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Anneler Günü için hazırlattığı hediyeleri de asırlık çınarlara ulaştırarak selamlarını iletti.

Osmangazi Belediyesi, bu yılki Anneler Günü’nde ilçedeki 100 yaş ve üzerindeki annelere büyük mutluluk yaşattı. Bu özel günde başımızın tacı annelerimizi unutmayan Osmangazi Belediyesi, ilçedeki asırlık çınarlara sürpriz ziyaret düzenledi. Belediye ekipleri, evlerinde ziyaret ettikleri asırlık annelere gül ve çeşitli hediyeler takdim etti. Osmangazi Belediyesi Vefa Destek Grubu ekipleri, ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Anneler Günü için hazırlattığı hediyeleri de kendilerine ulaştırdı. Ziyaret sırasında Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de İçişleri Bakanlığı tarafından Sakarya ilinde 100 yaş ve üzerinde anneler adına oluşturulan ‘Cennet Anneleri’ ormanına dikilen fidanların sertifikalarını asırlık çınarlara verdi. Asırlık anneler, sürpriz ziyaret karşısında duygulu anlar yaşadı. Evlerine gelen görevlilere memnuniyetlerini ifade ederek, teşekkür ettiler.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak, “Tüm annelerimiz bizim için çok değerli. Onlar, hayatımızın gerçek kahramanları. Bu yıl asırlık bir çınar gibi başımızda duran ve gölgeleriyle adeta bizleri koruyan 100 yaş ve üzerindeki annelerimizi evlerinde ziyaret ettik. Onlara olan sevgimizi ve saygımızı küçük hediyeler ile hissettirmek istedik. Ama esas değerli olan o kapıyı çalmamız, bu özel günde birlikte olmamızdır. Onlar bizim başımızın tacı. Geleneğimizin, inancımızın, yetiştirilişimizin gereği olarak daima yanlarında olacağız. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin. Ellerinden öpüyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar