vip
Mustafa Dündar

Osmangazi Belediyespor Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Spor 11.10.2019 - 19:52, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 1978+ kez okundu.
 

Osmangazi Belediyespor Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Osmangazi Belediyespor'un Olağan Genel Kurulu’nda Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu, Akpınar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda divan üyeleri belirlendi. Genel kurulda faaliyet ve denetim kurulu raporları okunup oylanarak kabul edildi. Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde mevcut başkan Mustafa Dündar, oy birliğiyle yeniden Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkanı oldu.     Seçim sonrası konuşma yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyespor Kulübü olarak hedeflerinin gençleri spor yapmaya teşvik etmek olduğunu söyledi. Birçok spor tesisine sahip olduklarını ve bu tesislerden gerek sporcuların gerekse vatandaşların en iyi şekilde faydalanması adına hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Dündar, “Tesislerimizin kapısı herkese açık. Her açıdan modern olan bu tesislerde sporcularımız, uzman hocalar eşliğinde çalışarak önemli başarılara imza atıyor. Biz her zaman sporcularımızın yanındayız ve onların başarıları için her türlü desteği sağlıyoruz. Bugüne kadar, olimpiyat, dünya, Avrupa olmak üzere sayısız şampiyonluklar yaşadık. Şimdi önümüzde yeni bir dönem var. Bundan sonra da kulübü daha iyi yerlere getirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.   “AMACIMIZ HERKESİN SPOR YAPMASINI SAĞLAMAK”   Osmangazi Belediyespor Kulübü olarak altyapıya büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Dündar, “Hentbol, judo ve atletizm branşlarında akademiler açtık. Bölgelerdeki okullardan bu akademilere birçok öğrenci katılıyor. Gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmeliyiz. Bizim amacımız en fazla kişiye ulaşarak spor yapmalarını sağlamak. Yüzlerce çocuğumuza sporu sevdirirken, aynı zamanda yeni yetenekleri de Türk sporuna kazandırıyoruz. Bu felsefe ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.   DÜNDAR İLE KULÜP TARİHİ BAŞARILAR YAKALADI   2009 yılında ilk kez Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkanlığı’na seçilen ve 3 dönemdir bu görevi başarıyla sürdüren Mustafa Dündar’ın öncülüğünde Osmangazi Belediyespor tarihi başarılara imza attı. Dündar’ın geride kalan 10 yıllık görev süresinde Osmangazi Belediyespor, 1 Olimpiyat Şampiyonluğu, 3 Dünya Şampiyonluğu, 76 Avrupa Şampiyonluğu, çok sayıda Balkan Şampiyonluğu, 864 Türkiye Şampiyonluğu yaşarken, kulüp milli takımlara 200 sporcu gönderdi. Osmangazi Belediyespor’da dördüncü kez başkanlık koltuğuna oturan Dündar, yeni dönemde de birçok önemli başarıya imza atacaklarını söyledi.     Tek liste ile yapılan seçimlerde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Kulüp Başkanı Mustafa Dündar. Yönetim Kurulu Üyeleri: Erkan Albayrak, Cihat Yusufoğlu, Necmi Kuralay, Habib Yeniince, Mehmet Nilüfer, Şükrü Dursun, Haluk Çaruk ve Muhsin Özlükurt.   
Osmangazi Belediyespor'un Olağan Genel Kurulu’nda Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu, Akpınar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda divan üyeleri belirlendi. Genel kurulda faaliyet ve denetim kurulu raporları okunup oylanarak kabul edildi. Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde mevcut başkan Mustafa Dündar, oy birliğiyle yeniden Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkanı oldu.  

 

Seçim sonrası konuşma yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyespor Kulübü olarak hedeflerinin gençleri spor yapmaya teşvik etmek olduğunu söyledi. Birçok spor tesisine sahip olduklarını ve bu tesislerden gerek sporcuların gerekse vatandaşların en iyi şekilde faydalanması adına hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Dündar, “Tesislerimizin kapısı herkese açık. Her açıdan modern olan bu tesislerde sporcularımız, uzman hocalar eşliğinde çalışarak önemli başarılara imza atıyor. Biz her zaman sporcularımızın yanındayız ve onların başarıları için her türlü desteği sağlıyoruz. Bugüne kadar, olimpiyat, dünya, Avrupa olmak üzere sayısız şampiyonluklar yaşadık. Şimdi önümüzde yeni bir dönem var. Bundan sonra da kulübü daha iyi yerlere getirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

“AMACIMIZ HERKESİN SPOR YAPMASINI SAĞLAMAK”

 

Osmangazi Belediyespor Kulübü olarak altyapıya büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Dündar, “Hentbol, judo ve atletizm branşlarında akademiler açtık. Bölgelerdeki okullardan bu akademilere birçok öğrenci katılıyor. Gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmeliyiz. Bizim amacımız en fazla kişiye ulaşarak spor yapmalarını sağlamak. Yüzlerce çocuğumuza sporu sevdirirken, aynı zamanda yeni yetenekleri de Türk sporuna kazandırıyoruz. Bu felsefe ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

DÜNDAR İLE KULÜP TARİHİ BAŞARILAR YAKALADI

 

2009 yılında ilk kez Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkanlığı’na seçilen ve 3 dönemdir bu görevi başarıyla sürdüren Mustafa Dündar’ın öncülüğünde Osmangazi Belediyespor tarihi başarılara imza attı. Dündar’ın geride kalan 10 yıllık görev süresinde Osmangazi Belediyespor, 1 Olimpiyat Şampiyonluğu, 3 Dünya Şampiyonluğu, 76 Avrupa Şampiyonluğu, çok sayıda Balkan Şampiyonluğu, 864 Türkiye Şampiyonluğu yaşarken, kulüp milli takımlara 200 sporcu gönderdi. Osmangazi Belediyespor’da dördüncü kez başkanlık koltuğuna oturan Dündar, yeni dönemde de birçok önemli başarıya imza atacaklarını söyledi.  

 

Tek liste ile yapılan seçimlerde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Kulüp Başkanı Mustafa Dündar. Yönetim Kurulu Üyeleri: Erkan Albayrak, Cihat Yusufoğlu, Necmi Kuralay, Habib Yeniince, Mehmet Nilüfer, Şükrü Dursun, Haluk Çaruk ve Muhsin Özlükurt. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar