vip
Mustafa Dündar

Osmangazi'de çocuk raketler yarıştı...

Spor 26.11.2019 - 07:25, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 6028+ kez okundu.
 

Osmangazi'de çocuk raketler yarıştı...

Osmangazi Belediyesi’nin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği Osmangazi Kış Kupası 8 Yaş Tenis Turnuvası’nda katılım açısından Türkiye rekoru kırıldı. Toplam 240 sporcunun katıldığı turnuvada, dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar verdi.

Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde 22-24 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Osmangazi Kış Kupası 8 Yaş Tenis Turnuvası final karşılaşmalarıyla sona erdi. Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvada küçük sporcular, kortta profesyonel sporcuları aratmadı. Grup maçlarından itibaren büyük bir heyecana sahne olan turnuva, hafta sonunda oynanan yarı final ve final karşılaşmaları ile tamamlandı.    Final maçlarını izleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını verdi. Osmangazi Belediyesi olarak tenis sporunun yaygınlaşmasını sağlamak adına önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Dündar, “Bursa’ya kazandırdığımız Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri sayesinde çok daha fazla kişi tenis sporunu yapma imkanı buldu. Bu tesisimizde küçük yaş gruplarındaki çocuklarımız için turnuvalar düzenliyoruz. Bu yaş kategorisine 240 sporcu katılarak Türkiye rekoru kırıldı. Bundan dolayı özellikle ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Ailelerimiz çocuklarına sahip çıkıyor ve spor yapmalarını sağlıyor. Böylece geleceğimize sahip çıkmış oluyoruz. Tüm çocuklarımıza spor ve eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.   Final karşılaşmaları sonunda Kızlar A Grubu’nda şampiyonluğu Cemre Erkin elde ederken, Ceyda Kandırmaz ikinci, Ceylin Boyra üçüncü, Ece Eren ise dördüncü oldu. Kızlar B Grubu’nda İnci Arı şampiyonluk sevinci yaşarken, Nil Semerci ikinci, Eylül Aras üçüncü, Zehra Caloğlu da dördüncü oldu.   Erkeklerde ise A Grubu’nda şampiyonluğu Tuna Dönmez elde ederken, Rüzgar Öktem ikinci, Göktürk Onat üçüncü, Ömer Bocan da dördüncü oldu. Beyazıt Gökdemir’in şampiyon olduğu B Grubu’nda Kerem Bozkurt ikinci, Yusuf Aydın üçüncü, Berk Gürcan da dördüncülük kürsüsüne çıktı.  
Osmangazi Belediyesi’nin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği Osmangazi Kış Kupası 8 Yaş Tenis Turnuvası’nda katılım açısından Türkiye rekoru kırıldı. Toplam 240 sporcunun katıldığı turnuvada, dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar verdi.

Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde 22-24 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Osmangazi Kış Kupası 8 Yaş Tenis Turnuvası final karşılaşmalarıyla sona erdi. Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvada küçük sporcular, kortta profesyonel sporcuları aratmadı. Grup maçlarından itibaren büyük bir heyecana sahne olan turnuva, hafta sonunda oynanan yarı final ve final karşılaşmaları ile tamamlandı. 

 

Final maçlarını izleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını verdi. Osmangazi Belediyesi olarak tenis sporunun yaygınlaşmasını sağlamak adına önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Dündar, “Bursa’ya kazandırdığımız Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri sayesinde çok daha fazla kişi tenis sporunu yapma imkanı buldu. Bu tesisimizde küçük yaş gruplarındaki çocuklarımız için turnuvalar düzenliyoruz. Bu yaş kategorisine 240 sporcu katılarak Türkiye rekoru kırıldı. Bundan dolayı özellikle ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Ailelerimiz çocuklarına sahip çıkıyor ve spor yapmalarını sağlıyor. Böylece geleceğimize sahip çıkmış oluyoruz. Tüm çocuklarımıza spor ve eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Final karşılaşmaları sonunda Kızlar A Grubu’nda şampiyonluğu Cemre Erkin elde ederken, Ceyda Kandırmaz ikinci, Ceylin Boyra üçüncü, Ece Eren ise dördüncü oldu. Kızlar B Grubu’nda İnci Arı şampiyonluk sevinci yaşarken, Nil Semerci ikinci, Eylül Aras üçüncü, Zehra Caloğlu da dördüncü oldu.

 

Erkeklerde ise A Grubu’nda şampiyonluğu Tuna Dönmez elde ederken, Rüzgar Öktem ikinci, Göktürk Onat üçüncü, Ömer Bocan da dördüncü oldu. Beyazıt Gökdemir’in şampiyon olduğu B Grubu’nda Kerem Bozkurt ikinci, Yusuf Aydın üçüncü, Berk Gürcan da dördüncülük kürsüsüne çıktı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar