vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

Salman: Hakkımı helal ediyorum

Siyaset 22.12.2020 - 20:04, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 5511+ kez okundu.
 

Salman: Hakkımı helal ediyorum

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman görevini AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühleri ile Sanayici İş Adamı Kızılay Bursa Başkanı Davut Gürkan'a devir etti.

Ankara'da gerçekleşen görev değişimi sonrasında basın açıklaması yayınlayan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman:   "Cumhurbaşkanı’mız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dan 3.5 yıl önce aldığımız, onurla yürüttüğümüz emanetini; leke sürdürmeden ve halel getirmeden kendisine teslim etmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Payitaht Bursa’mızda 3,5 yıl boyunca sorumluluk bilinciyle ve büyük bir aşkla sürdürdüğüm İl Başkanlığı görevimizi, dava arkadaşımız Davut Gürkan kardeşimize devrediyoruz.    Namusum gibi taşıdığım; bu onurlu, şerefli vazifeye bizi layık gören Sayın Cumhurbaşkanı’mıza şükranlarımı sunuyorum. Daha önce pek çok platformda da ifade ettiğim gibi; bundan sonraki süreçte AK Parti’mizdeki en önemli vazifelerin başında gelen ‘nefer’ olarak davamıza hizmet etmeye; inandığım yolda, ‘İnandığım Lider’in ardında daima yürümeye devam edeceğim.  Genel ve yerel seçimlerde hamdolsun partimizin bayrağını dalgalandırmaya devam ettik, Bursalı hemşehrilerimizi AK hizmetlerden mahrum etmedik. Bu süreçte destekleri ve özverilerinden dolayı teşkilatımızdaki her bir kardeşimize, dava arkadaşımıza, büyüklerimize teşekkür ediyorum. Eksiklerimiz ve istemeden de olsa hatalarımız olmuştur. Dava arkadaşlarımız haklarını helal etsinler. Ben her bir kardeşime hakkımı helal ediyorum" dedi. 
AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman görevini AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühleri ile Sanayici İş Adamı Kızılay Bursa Başkanı Davut Gürkan'a devir etti.

Ankara'da gerçekleşen görev değişimi sonrasında basın açıklaması yayınlayan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman:

 

"Cumhurbaşkanı’mız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dan 3.5 yıl önce aldığımız, onurla yürüttüğümüz emanetini; leke sürdürmeden ve halel getirmeden kendisine teslim etmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Payitaht Bursa’mızda 3,5 yıl boyunca sorumluluk bilinciyle ve büyük bir aşkla sürdürdüğüm İl Başkanlığı görevimizi, dava arkadaşımız Davut Gürkan kardeşimize devrediyoruz.   

Namusum gibi taşıdığım; bu onurlu, şerefli vazifeye bizi layık gören Sayın Cumhurbaşkanı’mıza şükranlarımı sunuyorum. Daha önce pek çok platformda da ifade ettiğim gibi; bundan sonraki süreçte AK Parti’mizdeki en önemli vazifelerin başında gelen ‘nefer’ olarak davamıza hizmet etmeye; inandığım yolda, ‘İnandığım Lider’in ardında daima yürümeye devam edeceğim. 

Genel ve yerel seçimlerde hamdolsun partimizin bayrağını dalgalandırmaya devam ettik, Bursalı hemşehrilerimizi AK hizmetlerden mahrum etmedik. Bu süreçte destekleri ve özverilerinden dolayı teşkilatımızdaki her bir kardeşimize, dava arkadaşımıza, büyüklerimize teşekkür ediyorum. Eksiklerimiz ve istemeden de olsa hatalarımız olmuştur. Dava arkadaşlarımız haklarını helal etsinler. Ben her bir kardeşime hakkımı helal ediyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar