vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

Ultraslan Orhangazi'den eğitime anlamlı katkı

Eğitim 16.09.2019 - 13:10, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 3245+ kez okundu.
 

Ultraslan Orhangazi'den eğitime anlamlı katkı

Kısa bir süre önce kurulan Ultraslan Orhangazi grubu, Şehit Bülent Albayrak İlkokulu’na "Zekâ Oyunları ve Tasarım Atölyesi" kurdu.

Kısa bir süre önce kurulan Ultraslan Orhangazi grubu, Şehit Bülent Albayrak İlkokulu'na "Zekâ Oyunları ve Tasarım Atölyesi" kurdu.   Ultraslan Orhangazi grubundan eğitime anlamlı katkı geldi. Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen ilçede önemli faaliyetler yürüten Orhangazi grubu, Şehit Bülent Albayrak İlkokulu'na "Zekâ Oyunları ve Tasarım Atölyesi" kurdu. Daha önce okul idaresi ile irtibata geçen grubun başkanı Tahsin Cindilli ve grup üyeleri, okula Zekâ Oyunları ve Tasarım Atölyesi kurma kararı aldı. İçinde satrançtan mangalaya kadar bir çok zeka oyunlarının yer aldığı atölyeyi kısa sürede tasarlayan grup üyeleri açılışa hazır hale getirdi. Orhangazi grubu tarafından tefrişatı tamamlanan atölye İlköğretim Haftasında açıldı. Kaymakam Yalçın Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun ile birlikte programa katılan diğer protokol mensupları tarafından açılışı yapılan atölyede öğrenciler ve Ultraslan Orhangazi grubu üyeleri renkli görüntüler oluşturdu. Okul idaresi ise eğitime katkılarından dolayı grup başkanı Tahsin Cindilli'ye bir de plaket takdim etti.
Kısa bir süre önce kurulan Ultraslan Orhangazi grubu, Şehit Bülent Albayrak İlkokulu’na "Zekâ Oyunları ve Tasarım Atölyesi" kurdu.

Kısa bir süre önce kurulan Ultraslan Orhangazi grubu, Şehit Bülent Albayrak İlkokulu'na "Zekâ Oyunları ve Tasarım Atölyesi" kurdu.

 

Ultraslan Orhangazi grubundan eğitime anlamlı katkı geldi. Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen ilçede önemli faaliyetler yürüten Orhangazi grubu, Şehit Bülent Albayrak İlkokulu'na "Zekâ Oyunları ve Tasarım Atölyesi" kurdu. Daha önce okul idaresi ile irtibata geçen grubun başkanı Tahsin Cindilli ve grup üyeleri, okula Zekâ Oyunları ve Tasarım Atölyesi kurma kararı aldı. İçinde satrançtan mangalaya kadar bir çok zeka oyunlarının yer aldığı atölyeyi kısa sürede tasarlayan grup üyeleri açılışa hazır hale getirdi. Orhangazi grubu tarafından tefrişatı tamamlanan atölye İlköğretim Haftasında açıldı. Kaymakam Yalçın Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun ile birlikte programa katılan diğer protokol mensupları tarafından açılışı yapılan atölyede öğrenciler ve Ultraslan Orhangazi grubu üyeleri renkli görüntüler oluşturdu. Okul idaresi ise eğitime katkılarından dolayı grup başkanı Tahsin Cindilli'ye bir de plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Av. Necip Fazıl Bayram
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar