İnegöl’de kaçak yapıya geçit yok

Yerel Yönetim 09.02.2021 - 16:57, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 3687+ kez okundu.
 

İnegöl’de kaçak yapıya geçit yok

Kaçak yapıyla mücâdelesini sürdüren İnegöl Belediyesi, Akıncılar kırsal mahallesinde tespit edilen 4 kaçak yapıyı yıktı.

Kaçak yapıyla mücâdelesini sürdüren İnegöl Belediyesi, Akıncılar kırsal mahallesinde tespit edilen 4 kaçak yapıyı yıktı. Daha sağlıklı, estetik ve modern bir şehir oluşturmak adına çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, kaçak yapıyla mücâdelede taviz vermiyor. Denetimleri sıklaştıran İnegöl Belediyesi, uygunsuz yapılarla ilgili bugüne kadar çok sayıda yıkım gerçekleştirdi. Tespit edilen yapılar bir bir ortadan kaldırılıyor. Akıncılar kırsal mahallesinde 4 ayrı noktada kaçak yapının tespiti yapıldı. Söz konusu yapılarla ilgili verilen sürenin dolmasının ardından, İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kaçak yapılara ilişkin yıkım çalışmasının startını verdi. Söz konusu kaçak yapıların yıkımı, belediye ekiplerince gerçekleştirildi. İnegöl Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bu ve buna benzer kaçak yapılarla mücâdelenin süreceği, kaçak yapıya kesinlikle müsaade edilmeyeceği ifade edildi.
Kaçak yapıyla mücâdelesini sürdüren İnegöl Belediyesi, Akıncılar kırsal mahallesinde tespit edilen 4 kaçak yapıyı yıktı.

Kaçak yapıyla mücâdelesini sürdüren İnegöl Belediyesi, Akıncılar kırsal mahallesinde tespit edilen 4 kaçak yapıyı yıktı.
Daha sağlıklı, estetik ve modern bir şehir oluşturmak adına çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, kaçak yapıyla mücâdelede taviz vermiyor. Denetimleri sıklaştıran İnegöl Belediyesi, uygunsuz yapılarla ilgili bugüne kadar çok sayıda yıkım gerçekleştirdi. Tespit edilen yapılar bir bir ortadan kaldırılıyor. Akıncılar kırsal mahallesinde 4 ayrı noktada kaçak yapının tespiti yapıldı. Söz konusu yapılarla ilgili verilen sürenin dolmasının ardından, İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kaçak yapılara ilişkin yıkım çalışmasının startını verdi. Söz konusu kaçak yapıların yıkımı, belediye ekiplerince gerçekleştirildi.
İnegöl Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bu ve buna benzer kaçak yapılarla mücâdelenin süreceği, kaçak yapıya kesinlikle müsaade edilmeyeceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.