Keşan'dan Çanakkale Bölge Müdürlüğü'ne atandı

Yaşam 13.11.2024 - 09:05, Güncelleme: 13.11.2024 - 11:29 6272+ kez okundu.
 

Keşan'dan Çanakkale Bölge Müdürlüğü'ne atandı

Edirne'nin Keşan ilçesine 2019 yılında Orman İşletme Müdürlüğü’nde göreve başlayan Ertunç Can Polat, Çanakkale’ye atandı.

EDİRNE (İGFA) - 2019 yılından bu yana Keşan Orman İşletme Müdürlüğü görevinde bulunan Ertunç Can Polat, Çanakkale Bölge Müdürlüğü'ne atandı. Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’ne atanan Polat 'ın burada Orman Mühendisi olarak görev yapacağı öğrenildi. Edremit İşletmesi’nden Müdür Yardımcısı Ulaş Ahatoğlu'nun ise Keşan İşletme Müdürü olarak atandığı kaydedildi.
Edirne'nin Keşan ilçesine 2019 yılında Orman İşletme Müdürlüğü’nde göreve başlayan Ertunç Can Polat, Çanakkale’ye atandı.

EDİRNE (İGFA) - 2019 yılından bu yana Keşan Orman İşletme Müdürlüğü görevinde bulunan Ertunç Can Polat, Çanakkale Bölge Müdürlüğü'ne atandı.

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’ne atanan Polat 'ın burada Orman Mühendisi olarak görev yapacağı öğrenildi.

Edremit İşletmesi’nden Müdür Yardımcısı Ulaş Ahatoğlu'nun ise Keşan İşletme Müdürü olarak atandığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.