vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

Okula gitmek isteyen kız öğrenciye polisler sahip çıktı

Eğitim 20.09.2019 - 12:00, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 3770+ kez okundu.
 

Okula gitmek isteyen kız öğrenciye polisler sahip çıktı

Gaziantep'te maddi imkansızlıklar nedeniyle okula gidemeyen H.D isimli kız öğrenci, polislerin girişimleri ile çok istediği okula kavuştu.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Vatan mahallesinde ikamet eden N.D isimli kız çocuğu ekonomik sebepler nedeniyle okula gidemediğini öğrenen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli Polislik Şubesi ekipleri, harekete geçerek kızın ailesini evinde ziyaret etti. kızın babası H.D.'ye, çocukların ülkenin geleceği olduğu anlatılarak, okumanın önemi hakkında bilgi veren polisler, gereken maddi desteğin de sağlanacağı sözü ile babayı ikna etmeyi başardı. Okumayı çok isteyen N.D. isimli genç kız polis ekipleri ile birlikte Yeşilvadi Anaüdolu Lisesi'ne götürülerek 9-D sınıfına kaydı yaptırıldı. N.D'nin okul kıyafet, kitap ve kırtasiye gibi masrafları okul tarafından karşılanırken ailenin sosyal yardımlardan faydalanabilmesi için mahalle muhtarı aracıyla ilgili kurumlara müracaatta bulunuldu. Ekipler, N.D'nin babası H.D.'nin ise gündelik işler yerine daha iyi ve düzenli bir iş imkanına kavuşması için de girişimdi bulundu. Çok istediği okula kavuşmanın sevincini yaşayan N.D ile babası H.D., verilen destek nedeniyle Gaziantep Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, toplum destekli polis şubesi ekiplerine, okul idarecileri ve mahalle muhtarına desteği nedeniyle teşekkür etti.
Gaziantep'te maddi imkansızlıklar nedeniyle okula gidemeyen H.D isimli kız öğrenci, polislerin girişimleri ile çok istediği okula kavuştu.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Vatan mahallesinde ikamet eden N.D isimli kız çocuğu ekonomik sebepler nedeniyle okula gidemediğini öğrenen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli Polislik Şubesi ekipleri, harekete geçerek kızın ailesini evinde ziyaret etti. kızın babası H.D.'ye, çocukların ülkenin geleceği olduğu anlatılarak, okumanın önemi hakkında bilgi veren polisler, gereken maddi desteğin de sağlanacağı sözü ile babayı ikna etmeyi başardı. Okumayı çok isteyen N.D. isimli genç kız polis ekipleri ile birlikte Yeşilvadi Anaüdolu Lisesi'ne götürülerek 9-D sınıfına kaydı yaptırıldı. N.D'nin okul kıyafet, kitap ve kırtasiye gibi masrafları okul tarafından karşılanırken ailenin sosyal yardımlardan faydalanabilmesi için mahalle muhtarı aracıyla ilgili kurumlara müracaatta bulunuldu.

Ekipler, N.D'nin babası H.D.'nin ise gündelik işler yerine daha iyi ve düzenli bir iş imkanına kavuşması için de girişimdi bulundu. Çok istediği okula kavuşmanın sevincini yaşayan N.D ile babası H.D., verilen destek nedeniyle Gaziantep Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, toplum destekli polis şubesi ekiplerine, okul idarecileri ve mahalle muhtarına desteği nedeniyle teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Av. Necip Fazıl Bayram
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar